Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Altcoins Dapatkan Clobbered, Mengambil Kejayaan Pasar Beruang Bitcoin


· 13 Jun 2018 · 5:00 pagi <! – Petikan

Berikutan pergerakan pertukaran cryptocurrency di Korea Selatan dan penyelidikan oleh Penyiasat kerajaan AS ke dalam manipulasi harga Bitcoin, pasaran cryptocurrency sekali lagi dipecahkan kepada kelemahan – dan perkara-perkara tidak kelihatan cantik. Brutality Pada masa penulisan ini, jumlah permodalan pasaran untuk cryptocurrency duduk pada kira-kira $ 283 bilion USD – sebilangan besar yang akan mendapati luar biasa selepas tinggi Januari lebih dari $ 830 bilion. Dengan beruang

Berikutan percubaan pertukaran cryptocurrency yang tidak didengar di Korea Selatan dan penyelidikan oleh penyiasat kerajaan AS ke dalam manipulasi harga Bitcoin, pasaran cryptocurrency sekali lagi pecah ke bawah – dan perkara-perkara tidak kelihatan cantik.


Brutality

Pada masa penulisan ini, jumlah permodalan pasaran untuk cryptocurrency duduk di kira-kira $ 283 bilion USD – sejumlah banyak yang akan mendapati luar biasa selepas tinggi Januari lebih dari $ 830000000000

Dengan beruang tegas dalam kawalan, kemungkinan topi pasaran keseluruhan akan menguji sokongan kritikal (dan psikologi) sekitar $ 250 bilion – sebelum berpotensi menghancurkan dan membasmi semua keuntungan yang dibuat pada larian Q4 2017.

Bitcoin (BTC ), tidak menghairankan, telah terkena sedikit dan indeks dominasinya kini berada di atas 40%. Cip cryptocurrency yang pertama dan paling utama didagangkan pada sekitar $ 6,600, turun lebih daripada 13 peratus dalam tempoh tujuh hari yang lalu. Sudah tentu, kemerosotan mingguan seperti tidak menimbulkan keraguan pada – dan perkara-perkara hanya menjadi lebih buruk lagi untuk pasaran altcoin.

Saingan utama Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH) kehilangan lebih dari 23 peratus daripada nilainya sepanjang masa yang sama. Sementara itu, BCH kini berdagang di sekitar $ 870.

Bitcoin tag-along Litecoin (LTC), sementara itu, berjuang untuk mengekalkan titik harga psikologis kritis $ 100, telah jatuh dalam beberapa jam terakhir. Pada masa penulisan ini, LTC didagangkan kira-kira $ 100, turun 17.5 peratus pada minggu lepas.

Projek-projek yang boleh dikatakan berlebihan seperti EOS (EOS) dan TRON (TRX) menerima beatdown kejam. Bekas turun 26.9 peratus pada minggu lepas, dengan masalah yang diburukkan lagi oleh pelancaran utama yang dipersoalkan oleh isu pengundian dan kebimbangan mengenai pemusatan. Sementara itu, yang terakhir, gagal memberi reaksi positif kepada berita bahwa pengasas TRON, Justin Sun mengakuisisi raksasa perkongsian fail BitTorrent .

Perkara yang tidak baik untuk altcoins popular lainnya. Cardano (ADA), Stellar (XLM), IOTA (MIOTA), NEO (NEO), Monero (XMR), dan VeChain (VEN) semuanya kurang daripada 20 peratus. Sedangkan Coin Binance (BNB) dan Ethereum Classic (ETC) hanya berjaya mengatasi pendarahan, dengan yang baru-baru ini diumumkan untuk segera menjadi [[ICON]].

yang disokong oleh suite produk Coinbase .

Jika harga Bitcoin gagal melihat banjir pembeli memasuki pasaran pada harga ini, mengharapkan segala-galanya menjadi lebih buruk sebelum mereka menjadi lebih baik. Walau bagaimanapun, mereka yang melihat gambar yang lebih besar mungkin mendapati diri mereka melihat harga pasaran semasa dengan kasar.

Bagaimana portfolio anda melihat hari ini? Adakah anda masih optimistik mengenai masa depan jangka panjang Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, CoinMarketCap.com.

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar