Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Mengenal pasti Bitcoin Price Bottom Mungkin Tidak Itu Penting


Bitcoin (BTC) 0 0 telah mencapai 2018 yang kasar, kehilangan lebih daripada 65 peratus daripada yang tertinggi sepanjang masa yang dicapai pada bulan Januari. Beberapa minggu kebelakangan ini tidak begitu menyeronokkan – krisis cryptocurrency pertama dan utama yang hilang sekitar 12 peratus pada minggu lalu. Di tengah-tengah mereka menolak bahawa pelabur mula mempersoalkan sama ada harganya telah mencapai dasarnya. Tetapi apakah itu penting?


Bitcoin Bottom Tidak Jadi Kritikal

Sama ada Bitcoin 0 0 telah mencapai bahagian mutlaknya atau ia berada di suatu tempat dekat ia tidak begitu banyak menurut kepada masyarakat CryptoFam di Twitter.

Seperti yang terlihat dari carta di bawah ini, membeli Bitcoin di dasar mutlak bukanlah secara astronomikal lebih menguntungkan daripada membeli hampir dengannya.

 Seperti yang terlihat dari carta di bawah , membeli Bitcoin di bahagian bawah yang mutlak bukanlah secara astronomikal yang lebih menguntungkan daripada membeli dekat dengannya.

Alasannya adalah agak mudah – magnitud pergerakan harga dalam cryptocurrencies adalah besar. Secara sejarah, Bitcoin telah cukup beberapa pembetulan besar-besaran dan pemulihan berikutnya. Salah satu penurunan yang paling ketara berlaku antara Ogos dan November 2011 apabila ia hilang kira-kira 94 peratus, jatuh dari $ 32 hingga $ 2. Namun, cryptocurrency terbesar di dunia meningkat dengan lebih 42,000 peratus dalam tempoh tujuh tahun yang lalu.

Walaupun membeli di bahagian mutlak pasti akan menjamin keuntungan yang lebih banyak, perbezaannya disebabkan kenaikan harga astronomi, Tidak kira berapa banyak.

Memanggilnya Walau bagaimanapun

Penyokong Bitcoin Popular dan pedagang telah cuba untuk mengenal pasti bahagian bawah dalam bulan lalu. Barry Silbert, pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif di Mata Wang Digital dan pelabur awal Bitcoin, berkata pada 17 Julai bahawa dia berpendapat harga telah mencecah rendah.

Ahli Pelaburan Mike Novogratz dua sen mengenai perkara itu:

Saya fikir kita sudah cukup mendasar. Saya tidak positif kita mendahului tetapi rasanya seperti kita. […] Saya fikir kita sedang membina bahagian bawah yang bagus untuk bergerak seterusnya.

Perlu diperhatikan bahawa kedua-dua kenyataan itu dibuat pada masa-masa apabila harga Bitcoin lebih tinggi daripada apa yang berlaku sekarang.

anda fikir Bitcoin telah mendahului? Jangan teragak-agak untuk memaklumkan kami dalam komen di bawah!


Gambar ihsan Twitter / @TheCryptoFam, ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar