Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Modul Menjual $ 2 Juta Bernilai Tokoh MODL Semasa Presale Swasta mereka


· 13 Jun 2018 · 3:00 pagi <! – Petikan

Modul, jawapan yang mengganggu Jepun terhadap masalah ketidakcekapan masa kini dari blockchain Bukti – Perlombongan kerja (PoW), baru sahaja mengeluarkan nombor jualan awal mereka untuk presale swasta Token mereka, dan seolah-olah projek inovatif mereka telah menunjukkan tanda-tanda menjadi hit popular. Syarikat itu telah mengumumkan bahawa setakat ini mereka telah mengumpul $ 2 juta dalam jualan persendirian dan sedang dalam perjalanan untuk mencapai topi lembut mereka $ 5 juta. Modul blockblock adalah

End Excerpt ->

Modul, jawapan Jepun mengganggu masalah masa kini yang tidak cekap dari pertambangan Proof-of-Work (PoW) nombor untuk presale swasta mereka token MODAL, dan seolah-olah projek inovatif mereka telah menunjukkan tanda-tanda menjadi popular hit. Syarikat itu telah mengumumkan bahawa setakat ini mereka telah mengumpul $ 2 juta dalam jualan persendirian dan sedang dalam perjalanan untuk mencapai topi lembut mereka sebanyak $ 5 juta.


Dunia blockchain baru-baru ini membingungkan mengenai cara menangani isu penggunaan tenaga yang berkaitan untuk protokol perlombongan PoW, dan Modul telah menghasilkan penyelesaian yang menarik yang membolehkan sesiapa sahaja menggunakan aset yang kuat yang mereka bawa dengan mereka di mana-mana, tetapi hampir tidak pernah digunakan: storan peranti mudah alih mereka.

Teknologi modul akan membolehkan sesiapa untuk mengambil ruang simpanan yang tidak digunakan pada peranti mudah alih mereka dan meletakkannya untuk digunakan untuk menimbulkan cryptocurrency MODL baru. Modul mengatakan mereka menggantikan algoritma Proof-of-Work (PoW) yang lama dengan algoritma Bukti Ruang, Masa dan Urus Niaga (PoSTT) yang akan benar-benar terdesentralisasi dan tersedia untuk sesiapa sahaja yang mahu mengambil bahagian dalam perlombongan crypto, tanpa mengira dari cara mereka.

Cita-cita crypto sentiasa mengenai mewujudkan sistem yang benar-benar demokratik, terdesentralisasi yang semua orang dapat mendapat keuntungan dari sama. Walau bagaimanapun, kekangan fizikal, seperti penggunaan tenaga dan pembelian dan penyelenggaraan perkakasan, mendapatkan cara sistem yang benar-benar saksama dan terpencil. Modul telah menyelesaikan masalah ini dengan membangunkan protokol perlombongan mereka supaya mana-mana pemilik peranti mudah alih boleh menggunakan storan yang baru saja duduk di sana untuk menanam MODL dan meraih ganjaran. Dengan perlombongan merebak ke atas berjuta-juta peranti, kesan tenaga dapat dikurangkan, sementara lebih banyak orang mendapat manfaat.

Syarikat juga sedang membangunkan penyimpanan data berasaskan cloud P2P yang memaparkan penyulitan sisi pelanggan. Sistem Modul akan dibina seperti Ethereum Stellar dan EOS, jadi ia juga akan membolehkan pengguna untuk membangunkan Dapps (aplikasi terdesentralisasi), serta membuat token baru. Mereka sedang membangunkan sistem perkongsian rahsia untuk penyulitan data yang terpencil dan terpencil.

Lihat laman web mereka untuk maklumat lanjut di modltoken.io .

projek Modul? Adakah ia penyelesaian untuk perlombongan PoW yang tidak cekap? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej dan media ihsan Modul

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

Hinterlasse einen Kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar