Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

NAGA Memperkenalkan ICO-Hub Baru – Bitcoinist.com


NAGA, sebuah ekosistem cryptocurrency terkemuka, telah mengumumkan tambahan kepada perkhidmatan NAGA WALLET yang terkenal – ICO-Hub.


Kualiti atas Kuantiti

Ciri-ciri baru ICO-Hub NAGA WALLET ICOs yang berterusan dan akan datang. Sebaliknya, ia adalah senarai khas ICO yang dipilih daripada pasukan penasihat dan pakar pemastautin NAGA – yang semuanya menjalankan ketekunan wajar – memastikan bahawa hanya mereka yang mempunyai penarafan amanah tertinggi dipilih sebagai sebahagian daripada ICO-Hub.

Dengan ICO-Hub baru NAGA, mengambil bahagian dalam ICO yang terbaik dan paling menarik yang ada tidak pernah menjadi lebih mudah. Semua yang diperlukan adalah beberapa klik untuk menyertai ICO yang anda pilih, dan platform membolehkan anda menggunakan NAGA COIN (NGC) sebagai cara pembayaran.

ICO-Hub NAGA juga menyediakan pengguna dengan diskaun istimewa dan jualan istimewa lain keadaan, dan secara automatik mengedarkan token kepada NAGA WALLETs mereka apabila selesai ICO yang dipilih. Tidak ada kelewatan, dan tidak ada komplikasi.

Manfaat untuk Kedua-dua Sisi

ICO-Hub NAGA bukan sahaja memberi manfaat kepada pengguna dan mereka yang ingin melabur dalam penawaran syiling permulaan, tetapi juga yang menjalankan usaha penggalangan dana.

Platform baru menawarkan ICOs perlindungan tahap tertinggi, sebagai NAGA WALLET menyampaikan penyelesaian keselamatan terkemuka untuk penjualan token untuk mencegah sebarang percubaan aktiviti penipuan atau penipuan di luar.

ICO-Hub juga menyediakan liputan maksimum untuk jualan token, apabila ekosistem NAGA mempunyai salah satu daripada pangkalan pengguna cryptocurrency antarabangsa yang paling cepat berkembang di dunia. Sehingga 50,000 pelabur melihat ICO tersenarai setiap hari.

NAGA juga menyediakan sokongan rakan kongsi yang boleh dipercayai, kerana platform tahu mengetahui untuk mendapatkan ICO yang dilakukan. Pada tahun 2017, NAGA menyempurnakan jualan token kedua terbesar dengan 63,000 pelabur dan lebih daripada 50 juta USD yang dibangkitkan.

NAGA juga menyediakan akses kepada komuniti peniaga dan pelabur yang besar, dengan pangkalan pengguna lebih daripada 400,000 saham, forex dan peniaga-peniaga komoditi.

ICO-Hub NAGA WALLET menyediakan asas pengguna setia dengan satu lagi peluang untuk mendahului permainan dalam usaha berterusan untuk kebebasan kewangan. Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat laman web rasmi di sini: https://naga.com/wallet/ico-hub/ .

Apa yang anda fikirkan tentang ICO baru NAGA WALLET Hub? Marilah kita ketahui di komen di bawah!


Gambar ihsan NAGASource link

Hinterlasse einen Kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar