Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Neu-Ner: Bitcoin Tidak Di Bawah (Tetapi Masih Beli Panjang Jangka Panjang)


· 13 Jun 2018 · 7:00 am <! – Kutipan

Bitcoin sedang turun, dan seorang penganalisis cryptocurrency terkemuka percaya ia masih mendapat cara untuk pergi . Walau bagaimanapun, potensi yang meningkat – dalam skema besar perkara – masih besar. 'Kami Boleh Melihat Permainan yang Sangat Berbeza di Perlombongan' Ran Neu-Ner, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Onchain Capital dan tuan rumah "Crypto Trader" CNBC Afrika, percaya Bitcoin tidak menemui bahagian bawahnya. Neu-Ner memberitahu "Fast Money" CNBC awal minggu ini: Kami terus turun, dan

Akhir Petikan ->

Bitcoin sedang turun, dan seorang penganalisis cryptocurrency yang terkenal percaya ia masih mendapat cara untuk pergi. Walau bagaimanapun, potensi yang meningkat – dalam skema besar perkara – masih besar.


'Kami Boleh Melihat Permainan yang Sangat Berbeza di Perlombongan'

Ran Neu-Ner, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Onchain Capital dan tuan rumah CNBC Africa "Crypto Trader," percaya Bitcoin tidak menemui bahagian bawahnya.

Neu-Ner kepada "Fast Money" CNBC awal minggu ini:

Kami terus turun, . Enam puluh dua puluh lima adalah titik seterusnya- Jika ia berjalan di bawah itu, kita akan menguji 5,900.

Menurut Neu-Ner, $ 5,000 adalah tahap utama yang semua orang harus mengawasi – dan itu boleh membuktikan menjadi titik perubahan bagi mereka yang melancarkan cryptocurrency pertama dan terpenting:

Di sinilah pelombong melihat ini dan pergi, 'Adakah ia benar-benar bernilai menjaga mesin itu?' Pada kira-kira $ 5,000, jika kita tidak mendapat

 Bekas Alcoa Smelting Factory Menghidupkan Crypto Mining di Upstate NY

'Satu Hari Hal Ini Akan Memiliki $ 20 Triliun'

Tuan rumah cryptocurrency juga menyatakan bahawa pasaran cryptocurrency masih belum matang dan baru, sehingga penurunan harga dan volatiliti yang melampau hanya datang dengan wilayah. Dia memberitahu "Fast Money:"

Kami internet sebelum anda mempunyai pelayar sebenar. Dan orang bercakap mengenai beberapa pertukaran pertukaran. Mereka akan dijangkakan daripada industri yang mendapat permodalan pasaran $ 300 bilion; apabila kita menjangkakan bahawa suatu hari nanti perkara ini akan mempunyai $ 20 trilion [in market cap].

Walaupun peniaga hari mungkin berbuat baik untuk menjauhi pasaran beruang yang berpanjangan, Neu-Ner percaya bahawa sesiapa yang benar-benar percaya pada Bitcoin dan / atau teknologi blockchain harus mempertimbangkan membeli pemimpin pasaran pada harga ini. Dia menjelaskan:

Jika anda percaya pada jangka panjang blockchain […]ia boleh pergi ke 20, 30, 40, [or] 50.000. Kemudian tiada siapa peduli sama ada anda membelinya pada 5 atau 6.

Bitcoin (BTC) kini berdagang pada $ 6,600.76, turun 3.93 peratus dalam tempoh 24 jam yang lalu. Pemimpin pasaran turun 13.37 peratus pada minggu lepas.

Adakah anda bersetuju dengan Neu-Ner bahawa Bitcoin adalah pembelian yang baik dalam jangka panjang? Di manakah anda berfikir bahagian bawah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock, CoinMarketCap.com.

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar