Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

10 Dompet Memegang 72% Daripada Jumlah Bekalan Shiba Inu. Siapakah mereka?


Shiba Inu bukan lagi mata wang kripto yang tidak diketahui dalam ruang kripto. Ia telah berkembang menjadi salah satu syiling teratas dan paling popular di pasaran walaupun tidak mempunyai utiliti untuk diperkatakan. Ini bagaimanapun tidak menghalang sokongan masyarakat terhadap syiling meme. Berada di tempat ke-11 dalam senarai syiling teratas mengikut had pasaran, ia tidak lagi boleh dikatakan bahawa SHIB adalah syiling 'tidak bernilai'.

Shiba Inu juga boleh dikatakan mempunyai bekalan terbesar daripada mana-mana mata wang kripto terkemuka, dengan jumlah bekalan lebih 589 trilion dan bekalan edaran lebih daripada 549 trilion. Walau bagaimanapun, majoriti bekalan hanya disimpan dalam segelintir dompet. Memandangkan maklumat ini tersebar di media sosial, adalah penting untuk mengetahui siapa dompet ini dan mengapa ia memegang begitu banyak.

Bacaan Berkaitan | Dogecoin Menunjukkan Shiba Inu Siapa Bos Semasa Pertempuran Untuk Ketuanan Berterusan

10 Dompet Memegang Kebanyakan Jumlah Bekalan

Sepuluh dompet teratas memegang majoriti syiling Shiba Inu dalam edaran[1945907]. Maklumat ini, walaupun betul, sering disalah anggap sebagai hanya segelintir orang yang memegang majoriti bekalan syiling meme. Ini pada asasnya salah. Satu perkara yang perlu diambil kira ialah walaupun terdapat ikan paus SHIB yang memegang sejumlah besar aset, dompet teratas ini bukan hanya milik pemegang individu tunggal.

Untuk bermula, dompet teratas dengan jumlah syiling tertinggi adalah milik kepada sesiapa pun. Dompet ini memegang 41% daripada jumlah bekalan SHIB tetapi syiling dalam dompet tidak boleh diakses. Ini kerana ia adalah dompet mati di mana pengasas Ethereum Vitalik Buterin telah menghantar sebahagian besar token Shiba Inu yang dihadiahkan kepadanya oleh pasukan SHIB dalam apa itu aksi pemasaran.

Carta harga Shiba Inu (SHIB) daripada TradingView.com

SHIB berdagang di bawah $0.00006 | Sumber: SHIBUSD di TradingView.com

Selepas menderma token bernilai kira-kira $1 bilion kepada dana Indian Covid Relief, Buterin telah segera menghantar baki token ke dompet matimengambil hampir separuh daripada jumlah bekalan SHIB keluar dari edaran. Dari masa ke masa, lebih banyak SHIB telah dihantar ke dompet sebagai satu cara untuk mengurangkan bekalan edaran dan jumlah yang disimpan dalam dompet ini telah meningkat.

Kebanyakan dompet lain yang memegang jumlah besar SHIB adalah dompet pertukaran. Ini bermakna bahawa baki yang disimpan dalam dompet ini adalah milik beribu-ribu pengguna yang memegang token mereka di bursa.

Pemegang Shiba Inu Melepasi 925,000

Pencapaian penting baru-baru ini oleh syiling meme ialah penambahan pemegang baharu pada barisannya . Bilangan pelabur yang memegang Shiba Inu mencecah lebih 925,000, mencatat rekod baharu pada hari Isnin.

Bacaan Berkaitan | Pengasas Dogecoin Bill Markus Menjelaskan Pendiriannya Mengenai Shiba Inu

Arah aliran menurun dalam aset digital telah disifatkan oleh sesetengah pihak sebagai penamat yang tidak dapat dielakkan kepada syiling meme. Walau bagaimanapun, yang lain telah mengambil ini sebagai peluang membeli. Pembelian meningkat di Shiba Inu dengan pelabur berharap dapat mengisi beg mereka tepat pada masanya untuk perhimpunan seterusnya.

Aset itu telah menurun lebih 40% daripada paras tertinggi sepanjang masa pada bulan Oktober. SHIB telah menyatukan di bawah $0.00006 untuk kebanyakan hujung minggu, tidak merekodkan sebarang pergerakan menaik atau menurun yang ketara dalam tempoh masa. Tetapi apabila dagangan dibuka untuk minggu ini pada hari Isnin, aset itu telah menunjukkan beberapa arah aliran yang menggalakkan dengan permulaan corak pemulihan.

Imej yang ditampilkan daripada U.Today, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments