Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

5 Sebab Mengapa ChainLink (LINK) Memimpin Pasaran Hari Ini


ChainLink (LINK) mempunyai musim altiko sendiri – sekali lagi. LINK telah diketahui bergerak ke arah trend, yang mempamerkan perhimpunan yang sama pada suku kedua.


LINK kini berkembang lebih daripada 49% dalam satu minggu, menyentuh $ 2.88 sekali lagi, dengan ramalan dengan mudah mencapai $ 3. LINK telah berjaya berkembang menjadi $ 3.74, dan boleh mengulangi rekod ini. LINK juga bertambah terhadap Bitcoin (BTC), yang telah memecahkan rekodnya sendiri ke atas 34,000 Satoshi.

(1) Perkongsian dengan SWIFT

ChainLink mendakwa sedang menjalankan projek bersama dengan SWIFT, sistem pembayaran antara bank utama. LINK telah bercakap tentang perkongsian itu untuk masa yang lama, tetapi kira-kira seminggu yang lalu, berita itu diulangi di media sosial dan ditambah ke laman ChainLink rasmi.

Tweet mencetuskan minat baru dalam LINK, bulan lalu.

(2) Binance-Centric Trading

LINK adalah salah satu daripada beberapa token yang ditambah kepada Binance tanpa bayaran penyenaraian, hanya berdasarkan merit projek. ChainLink adalah salah satu daripada projek-projek oracle yang terkemuka, yang bertujuan untuk membekalkan data dunia yang boleh dipercayai kepada kontrak pintar. Tetapi kualiti projek itu tidak semuanya. LINK adalah salah satu daripada beberapa token di mana perdagangan Binance, yang sering didorong oleh bot atau FOMO, boleh mempengaruhi harga melalui usaha yang bersepadu.

(3) Orang Yang Murni

Dengan kekurangan pam bagi altcoin yang lain, LINK menonjol . Dan setiap perhimpunan merangsang masyarakat orang percaya sejati. Ringkasnya, peniaga mempunyai kepercayaan dalam LINK, dan LINK menarik pembeli yang mengharapkan menjadi kaya.

Ramalan yang paling bercita-cita lihat LINK mendaki ke Ethereum (ETH) tiga angka. LINK masih jauh untuk pergi, tetapi cartanya kelihatan jauh lebih baik berbanding dengan altcoin yang tidak stabil.

(4) Pengumuman Besar yang Berpotensi Datang

Semua devisa ChainLink berada di Osaka, mungkin membuat percikan dalam persidangan DevCon 5 . Ini hanya menambah kepada gembar-gembur sekitar LINK, meningkatkan keuntungan harga. Salah satu pencapaian besar yang dijangkakan untuk projek itu adalah satu bentuk staking, menambah sumber keuntungan baru kepada tokenomics LINK.

Ciri pengarkiban, baru ditambahkan ke ChainLink GitHub menarik kepada komuniti orang-orang yang beriman.

(5) Tertakluk kepada A Lot Of Pumping

Ketika datang ke LINK, cartanya malangnya menyerupai syiling yang melalui aktiviti pam dan dump. Pendakian harga baru mungkin hanya satu lagi anomali, yang membawa kepada peringkat seterusnya, slaid yang berpanjangan. LINK telah meningkat pada masa lalu tanpa logik sama sekali, menunjuk kepada strategi perdagangan yang bersepadu. Dengan pasaran aktif terhadap BTC, serta menentang Tether (USDT), LINK menawarkan peluang yang cukup untuk pam dan dump yang agak cair.

Masih awal untuk mengatakan jika LINK akan bergabung dengan Valhalla syiling topi besar. Projek Chainlink menyaksikan pengumuman berat di media sosial. LINK juga merupakan sebahagian daripada pemilihan syiling di Binance.US, mendapat pendedahan kepada peniaga baru yang berinisiatif. LINK kekal sebagai aset yang sangat berisiko, dengan peningkatan yang signifikan pada masa ini, tetapi dengan potensi untuk memadam keuntungannya.

Apa pendapat anda mengenai prestasi LINK? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, Twitter @saturdaybegins @chadbasedmike @ CryptoAlex420Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of