Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

5 Token Teratas Yang Mungkin Mengganggu Pasaran pada 2022


Musim Altcoin sedang rancak: mata wang kripto syarikat teknologi memecahkan rekod harga dan melonjak ke paras puncak dalam beberapa jam. Sepanjang minggu lalu, token DOT (Polkadot) dan 1İNCH telah mencapai maksimum sejarah bersama-sama dengan token permainan SAND dengan harga hampir dua kali ganda. Pasaran sedang bersedia untuk gelombang baharu pelaburan institusi dan runcit yang akan menyokong syarikat altcoin dalam sektor GameFi, FinTech dan perlindungan data. Kami telah mengumpulkan token yang paling menjanjikan yang boleh mengubah pasaran dalam tempoh 12 bulan akan datang.

Axie Infinity

Token permainan blockchain Axie İnfinity telah lama menarik perhatian pengguna. Berdasarkan anime kartun Pokemon, permainan gaya Play-2-Earn telah memperoleh sekumpulan pemain dari seluruh dunia dan token AXC aslinya mencatatkan rekod harga baharu. Pada awal November, syiling itu telah didagangkan sekitar $142, tetapi dalam masa 24 jam berikutnya, ia kembali pulih.

Walau bagaimanapun, pakar yakin bahawa dalam beberapa bulan akan datang token AXC akan dapat kembali kepada $145 dan ke atas, sebagai zaman kegemilangan daripada segmen GameFi akan berada pada tahun 2022. Oleh itu, pelabur harus menyimpan token projek permainan sekarang, serta memberi perhatian kepada NFT asli, yang juga akan meningkat dalam harga.

Sumber: CoinMarketCap

TFL.io

Itu adalah satu lagi token daripada dunia segmen GameFi yang mungkin menjadi kejayaan sebenar tahun ini. Holding True Group (pemaju iGaming yang besar) telah memperuntukkan TFL di kawasan yang berasingan. Sebagai sebahagian daripadanya, aktiviti Play-2-Earn dan pasaran NFT akan dilancarkan. Pasukan ini juga sedang mengusahakan metaverse permainan sendiri dan dompet crypto untuk industri permainan.

Syarikat ini mempunyai pengalaman yang besar dalam iGaming, seperti yang disahkan oleh beberapa anugerah dalam industri permainan. Tapak yang dikemas kini dengan tokenomics baharu akan dimulakan pada bulan November tahun ini. Itulah sebabnya pelabur dan pengguna mengikuti berita TFL dan menunggu pengumuman rasmi. Hanya pada jangkaan, kos token meningkat beberapa kali dalam masa kurang daripada sebulan.

Sumber: CoinMarketCap

Celo

Projek yang menjanjikan dan cukup terkenal menawarkan penyelesaian yang mudah dan berpatutan untuk menggunakan mata wang kripto untuk pemilik telefon pintar. Fungsi ekosistem menjadikan pembayaran crypto segera dan bebas halangan dengan menggunakan nombor telefon sebagai kunci awam. Malah, pengguna akan dapat memindahkan mata wang kripto daripada dompet ke dompet menggunakan telefon pintar mereka sendiri.

Token CELO asli, disesuaikan dengan algoritma PoS, digunakan sebagai pembayaran dalaman untuk membayar yuran transaksi dan perkhidmatan platform. Selain itu, syarikat itu merancang untuk mengeluarkan beberapa stablecoin yang betul. Menurut pemaju, ekosistem Celo akan menjadi sangat penting di negara yang mempunyai sistem perbankan yang kurang membangun. Penduduk negara tersebut akan menggunakan CELO sebagai instrumen pembayaran untuk transaksi antarabangsa dan memperoleh syiling daripada staking.

Sumber: CoinMarketCap

 

AVAX

Salah satu projek yang paling menjanjikan dalam teknologi blockchain Avalanche mempunyai token yang cuba menyelesaikan masalah kebolehskalaan rangkaian dan pembayaran gas yang lebih rendah. Syarikat itu telah membangunkan tiga blok blok untuk menukar token AVAX dengan mata wang kripto lain tanpa komisen. Syarikat itu berhasrat untuk membangun dan melaksanakan algoritma pada masa hadapan yang akan menskalakan rantaian blok sedia ada tanpa henti.

Bagi token AVAX, ia digunakan terutamanya sebagai instrumen pembayaran dalam platform untuk membayar komisen dan yuran. Disebabkan rancangan bercita-cita tinggi syarikat, pelabur membeli token secara besar-besaran sekarang dalam mempertimbangkan kenaikan harga yang pantas. Jika Avalanche dapat merealisasikan semua rancangan, maka nilai syiling akan meningkat beberapa kali pada tahun hadapan.

 

Sumber: CoinMarketCap

SAND

Antara lima token yang paling menjanjikan ialah token SAND, yang dikeluarkan oleh syarikat Sandbox. Token SAND digunakan sebagai pembayaran dalam metaverse dengan nama yang sama, di mana pengguna boleh membeli tanah, membina rumah, membuka kedai maya mereka sendiri, sekolah dan menerima mata wang kripto sebenar.

Pada hari-hari terakhir Oktober dan awal November, nilai token SAND meningkat sebanyak 10%. Kemungkinan sebab pertumbuhan itu ialah pengumuman Mark Zuckerberg tentang penjenamaan semula Facebook dan menamakannya kepada Meta, membayangkan penciptaan metaverse baharu. Pakar meramalkan pempopularan metaverse tahun depan, jadi token mempunyai peluang yang baik untuk kenaikan harga.

Kesimpulan

Tahun 2022 seterusnya akan menjadi tempoh pembangunan pesat sektor GameFi dan akan ditandakan sebagai penciptaan banyak metaverses yang akan disepadukan secara beransur-ansur ke dalam dunia nyata. Token projek sedemikian akan berkembang pesat dalam nilai, membawa dividen yang baik kepada pemegangnya. Oleh itu, ramai pelabur membeli syiling projek GameFi dengan menjangkakan pertumbuhan yang pesat sekarang.

Imej oleh Alexandr Ivanov dari PixabaySource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments