Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Adakah Advance Parabolik Terus $ 9.5K?


Harga Bitcoin telah berterusan sehingga turun naiknya minggu ini. Selepas memukul paras tertinggi $ 8335, ia telah berusaha untuk menubuhkan cuaca yang dapat menakluk $ 8k dan menetapkannya sebagai perlawanan. Seperti yang kita sampai di tengah-tengah minggu di depan pantai timur terbuka, kita melihat tindakan harga dan apa yang akan berlaku.


Bitcoin Harga: Carta Harian

 Bitcoin BTC / USD

Harga Bitcoin [19659005] 0 0 telah meletakkan dua lilin hijau pepejal setakat minggu ini disertai dengan jumlah dagangan yang kukuh yang telah membawa aset crypto nombor ke seluruh pemegang $ 8k dan mengekalkan parabola 2019. MAC D terus mencetak lebih tinggi pada histogramnya yang menggambarkan bahawa langkah itu masih membawa momentum dan mungkin mempunyai kekuatan untuk terus bertambah tinggi, walaupun dalam semua kebarangkalian menuju ke arah akhir fasa parabola.

Seperti yang kita ketahui membentuk Disember 2017, fasa akhir boleh membawa langkah terbesar dalam masa yang paling singkat, kedua-duanya kepada terbalik dan ke arah bawah. Jadi jangka masa yang lebih rendah kini menjadi kunci untuk memberi perhatian apabila memahami apa yang berlaku seterusnya.

BTC Carta 4 Jam

Melihat carta setiap jam, lebih mudah untuk melihat bahawa bitcoin mengalami penolakan yang mendadak dari sedikit lebih $ 8300 semalam, menyusut serendah $ 7600 di mana bahagian bawah yang agak meyakinkan telah dijumpai.

Sejak itu, pembalikan tajam berbentuk v telah berlaku dan bitcoin kini kelihatan telah dinaikkan rendah, yang sangat menggalakkan untuk lembu jantan.

Bitcoin kini perlu memecahkan $ 8k, dengan $ 8200 menjadi tahap kritikal. Jika BTC / USD boleh dimasukkan ke tahap yang tinggi, ia sangat meningkatkan kemungkinan pengujian bitcoin $ 9k sebelum akhir minggu. Lose terendah semalam sebanyak $ 7600 dan itu bermakna penembusan parabola dan ujian harga yang lebih rendah.

Book Order

Melihat ringkas pada buku ganti itu, menggambarkan dengan jelas bahawa ada minat membeli cukup besar di bawah, sebagai digambarkan oleh blok kuning, yang selanjutnya menyokong idea bahawa lembu jantan belum lagi dilakukan dengan bitcoin minggu ini.

Namun kita dapat melihat bahawa terdapat overhead bekalan sekitar kawasan $ 9k seperti yang kita harapkan.

[19459025Kembalikecartamingguankitadapatmelihatbahawabitcointerusmenjangkaukearahtahapretracement382%yangkinibertindaksebagaimagnetmenarikBTCpadapertengahan$9000

Dengan mengandaikan bahawa bitcoin boleh mendapatkan semula $ 8200, maka akan masuk akal untuk menganggap bahawa lembu-lembu itu akan membuat niat mereka untuk menguji kawasan ini.

Ketika kita sampai ke fasa terakhir parabola, yang boleh menawarkan pulangan tertinggi tetapi a Lso membawa risiko terbesar, semua mata akan menjadi bitcoin sekali lagi.

Perdagangan Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) dan kriptografi lain pada platform broker forex Bitcoin online evolve.markets .

Untuk mendapatkan kemas kini untuk penulis anda boleh mengikuti di Twitter ( @filbfilb ) dan TradingView .

Pandangan dan pendapat penulis tidak sepatutnya disalah anggap sebagai nasihat kewangan. Untuk pendedahan, penulis memegang Bitcoin pada masa penulisan.


Gambar ihsan Shutterstock, Tradingview.comSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of