Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Adakah Teater AMC Terima Shiba Inu Untuk Tiket Filem?


Mereka yang telah menceburkan diri dalam pasaran saham semasa wabak, atau mengikuti tajuk berita, mungkin telah terserempak dengan AMC dan ia melonjak secara besar-besaran semasa pandemik 2020. AMC kini menjadi tajuk utama sekali lagi dalam dunia crypto, mengumumkan minatnya dengan kripto hangat Shiba Inu. Ketua Pegawai Eksekutif Teater AMC Adam Aron mengesahkan syarikat akan mula menerima SHIB untuk pembayaran dalam talian dalam tempoh dua hingga empat bulan akan datang.

Berkaitan Membaca | 'Klik Kanan, Simpan Sebagai:' Temui NFT Pirate Bay

Berita Besar & Pergerakan Masa Depan…

Ini ditweet oleh Ketua Pegawai Eksekutif AMC Adam Aron ketika dia mendedahkan bahawa dia secara peribadi melobi BitPay , syarikat pembayaran blockchain yang digunakan oleh AMC Theatres, untuk menyokong Shiba Inu. Token itu telah menyaksikan banyak penerimaan arus perdana dan menyaksikan lonjakan besar dalam beberapa minggu dan bulan lalu.

Menurut tweet Aron, pemproses pembayaran mata wang kripto BitPay menambah Shiba Inu “khusus” supaya AMC boleh menerima mata wang kripto yang diilhamkan meme. untuk pembayaran tiket wayang dan konsesi dalam talian. Aron sebelum ini menyiarkan tinjauan pendapat Twitter pada akhir Oktober yang bertanya sama ada syarikat itu harus menerima pembayaran Shiba Inu dan 81.4 peratus orang mengundi 'Ya' – ini kemudian mencetuskan langkah seterusnya.

SHIB: Tindakan terkini mengenai Shiba Inu melalui paparan dagangan | SHI-USD di TradingView.com

 Disiarkan daripada akaun twitter Ketua Pegawai Eksekutif AMC Adam Aron:

Perhatian #SHIBArmy: Rakan kami : Rakan kami 9659014]9659014]9659014 Shiba Inu khusus kerana saya bertanya, jadi AMC boleh mengambil Shiba Inu untuk pembayaran tiket wayang dan konsesi dalam talian. @AMCTheatres menjadi pelanggan pertama @bitpay menerima Shiba Inu. Masa 60-120 hari. Ini WOW!’ 

Shiba Juga menulis tweet tentang perkongsian baharu dengan AMC, dengan gambar Micheal Jackson sedang makan jagung pop:

 “Kami suka $SHIBdan kami suka filem. #PayInShibAtTheMovies akan datang tidak lama lagi ke @AMCTheatres! Terima kasih juga kepada @CEOAdam dan @BitPaykami teruja untuk menjadikan anda sebahagian daripada keluarga #ShibArmy!”

AMC Theatres membuat pengumuman ini awal bulan ini semasa panggilan pendapatan. Mereka bercakap tentang bagaimana syarikat itu sudah meneroka bagaimana ia boleh menerima Shiba Inu sebagai bentuk pembayaran untuk tiket wayang, minuman dan makanan. Aron menyebut bahawa syarikat itu telah menemui penyelesaian yang bermakna ia tidak perlu memegang crypto pada kunci kira-kiranya, dengan semua risiko yang berkaitan.

Ini mencetuskan persoalan untuk panggung wayang di seluruh dunia, dan AMC akan menjalankan kes ujian untuk pawagam memutuskan sama ada kripto ialah satu bentuk pembayaran yang patut diterima. Shiba Inu telah melalui tahun yang luar biasa dan kini sedang menuju ke arah membina sokongan yang lebih besar di sebalik perkongsian syiling yang tidak diketahui. Shiba kini akan mengharungi musim sejuk yang sejuk dengan selimut yang sangat bagus kerana AMC terus berkembang dalam nilai seperti tahun lalu. Shiba boleh menggunakan popularitinya untuk memasarkan syilingnya kepada khalayak yang lebih luas dan melihat untuk membuktikan bahawa ia boleh menjadi lebih daripada sekadar meme.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments