Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Adidas Mendapati Rakan Kongsi Kripto Pertama Dengan Coinbase & The Sandbox


Adidas telah membuat percikan ke dalam kripto, mewujudkan perkongsian dengan Coinbase serta dengan taman permainan metaverse The Sandbox minggu ini.

Tawaran tersebut mempunyai jumlah butiran yang terhad setakat ini, dan membenamkan jenama pakaian besar itu ke dalam yang pertama penerokaan utama dalam teknologi kripto dan rantaian blok.

Pergerakan itu mungkin merupakan langkah awal Adidas ke dalam 'pakaian metaverse,' topik yang semakin meningkat yang kebanyakannya terlibat dalam jenama fesyen tinggi setakat ini.

Adidas Is Lacing Ke atas

Tweet daripada akaun Adidas Originals telah memberi kami rasa tentang perkara yang akan datang, tetapi sedikit atau tiada butiran telah muncul.

Walau bagaimanapun, memandangkan gerakan Coinbase baru-baru ini dalam memfokuskan secara intensif pada skop NFTtes, pasukan kami ini boleh dikatakan sangat spekulatif daripada skop perkongsian berkemungkinan tertumpu pada NFT. Harta intelek dalam NFT telah menjadi topik perbalahan hangat dalam perbualan undang-undang komuniti crypto. Dalam kehidupan sebenar, kita tahu individu sanggup membayar premium untuk nama jenama. Jangan terkejut jika perkara yang sama berlaku dalam metaverse juga. Malah koleksi Adidas yang mudah boleh mendapat harga premium, bergantung pada strategi pelancaran.

Spekulasi juga telah muncul dalam laporan awal bahawa kerjasama antara Coinbase dan Adidas boleh berakar umbi dalam pembayaran juga, mungkin membawa sejenis penyepaduan pembayaran crypto kepada Ekosistem beli-belah Adidas.

Bacaan Berkaitan | Shiba Inu Memberi Amaran kepada Komuniti Tentang Penipuan Copycat Yang Sedang Bersiar-siar

Saham Adidas di pasaran OTC tidak mempunyai reaksi yang ketara terhadap perkongsian firma itu dengan Coinbase dan The Sandbox; walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa pelancaran akhbar besar tidak mengiringi pengumuman ini. | Sumber: OTC: ADDYY di TradingView.com

The Metaverse Is Booming

Pengumuman Coinbase telah didahulukan oleh tweet Sandbox dalam beberapa hari kebelakangan ini, yang hiperpautan

kepada acel Original Adidas ruang pada The Sandbox. 144 bungkusan itu menguasai utara 400 ETH dengan agak pantas – iaitu sekitar $1.7 juta.

Ini datang selepas rekod pembelian $2.4 juta untuk plot hartanah maya di Decentraland. Paus telah memasuki bilik.

Langkah Adidas sentiasa berada di belakang Nike, yang bekerjasama dengan Roblox pada minggu lepas atau lebih untuk penjenamaan maya, digelar 'NIKELAND.' Nike juga mempunyai sejarah yang cukup lama. sekitar paten, termasuk beberapa permintaan terbaharu dengan Pejabat Paten & Tanda Dagangan AS yang mencadangkan bahawa jenama itu boleh memajukan kehadirannya dalam NFT dan metaverse. Jenama pakaian sukan terkemuka pertama kali memperoleh paten untuk "CryptoKicks" pada akhir 2019.

Perbualan metaverse dan penglibatan jenama telah menyebabkan token seperti MANA (Decentraland) dan SAND (The Sandbox) melonjak dengan ketara pada minggu lepas atau jadi.

Bacaan Berkaitan | Regal Cinemas Mencerminkan AMC Kerana Ia Menerima Dogecoin, Lain-lain Untuk Tiket & Konsesi

Imej yang ditampilkan daripada Pexels, Carta daripada TradingView.com
Penulis kandungan ini tidak dikaitkan atau bergabung dengan mana-mana pihak yang disebut dalam artikel ini. Ini bukan nasihat kewangan.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments