Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Aktiviti Rangkaian Bitcoin Mencapai Tertinggi Sepanjang Masa dengan Harga Roket Lebih Tinggi  • Bitcoin telah terperangkap dalam peningkatan yang kuat, dengan pembeli mengekalkan kawalan penuh terhadap tindakan harganya ketika mereka bergerak untuk mendorongnya ke arah $ 19,000
  • Kekuatan dorongan terbaru ini lebih tinggi telah muncul di seluruh pasaran unjuk rasa bersanding, yang merupakan tanda-tanda bahawa pasaran kripto terperangkap dalam pergolakan tren kenaikan penuh
  • Di mana trend BTC seterusnya kemungkinan akan menetapkan nada untuk seluruh pasaran. Bulls mesti menutup lilin hariannya di atas $ 18,600 untuk meningkatkan momentum ini dalam jangka masa terdekat
  • Ini berlaku kerana rangkaian Bitcoin tumbuh secara asasnya sihat, dengan penggunaannya mencapai tahap tertinggi sepanjang masa

Bitcoin dan pasaran kripto agregat telah terperangkap dalam salah satu pasaran lembu paling sengit yang dilihat sejak tahun 2017.

Bukan hanya BTC yang jauh dari ketinggian sepanjang masa, tetapi pasaran crypto yang lain juga mendorong kenaikan yang lebih tinggi bersamaan.

Penembusan Ethereum baru-baru ini di atas $ 500 telah memungkinkan sektor DeFi untuk berlumba lebih tinggi juga, dengan semua aset DeFi cip biru mengatasi pasaran agregat.

Ini juga bukan kenaikan yang tidak wajar, Kesihatan rangkaian BTC boleh dikatakan paling kuat seperti yang pernah ada.

Bitcoin Mendorong Menjelang $ 19,000 sebagai Uptrend Parabolik Bermula

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan lebih dari 4% pada harga semasa sebanyak $ 18,700. Ini menandakan kenaikan besar dari paras terendah baru-baru ini $ 17,400 set beberapa hari yang lalu.

Keamatan kenaikan pasaran baru-baru ini hanya bertambah kuat, dengan suara-suara yang menonjol dalam pasaran kewangan tradisional sekarang menggerakkan Bitcoin – termasuk Blackrock CIO

BTC sedang berusaha untuk menolak rintangan $ 18,600 sebelumnya menjadi sokongan. Keupayaan untuk melakukannya dapat memungkinkannya untuk melihat momentum besar pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang.

BTC's Health Health Surges as Activity Flourishes

Satu agregator data menjelaskan dalam tweet baru-baru ini bahawa rangkaian Bitcoin kesihatan mencapai tahap tertinggi yang dilihat pada usia.

Ini berlaku kerana aktiviti dalam rantaian mencapai tahap tertinggi sepanjang masa, dengan alamat Bitcoin aktif mencapai tahap yang tidak dapat dilihat sejak Januari 2018.

"Aktiviti rantai Bitcoin semakin hampir dalam tahap tertinggi sepanjang masa. Terdapat 1.19 juta $ BTC alamat aktif, nilai tertinggi sejak Jan 2018. "

 Bitcoin

 Gambar Diberkati Tidak Dilipat. 

Di mana keseluruhan trend pasaran dalam jangka masa terdekat akan banyak bergantung pada Bitcoin penutupan harian yang akan datang tetapi momentum makro yang besar menunjukkan bahawa aliran menaik ini akan kekal.

 Imej unggulan dari Unsplash.
Data harga BTCUSD dari  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of