Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Analisis Harga Bitcoin: $ 4000 di Pandangan Selepas Pemindahan Bulanan Seminggu lalu


Seperti harga Bitcoin selesai minggu ini dengan perpindahan yang kuat ke atas, kita melihat apa yang dimaksudkan untuk Bulls dan Bears menuju minggu ini.


Chart Mingguan

Bitcoin Harga ditutup minggu ini pada $ 3,650 (+ 6.9%) selepas mendapat sokongan pada purata 200 minggu bergerak, yang menyokong harga di atas $ 3,300.

Pembentukan lilin pada penutupan adalah menembusi kenaikkan dan bahagian bawah penjepit, yang menunjukkan kuat penolakan oleh lembu-lembu selepas lembu-lembu yang mendapat sokongan lewat pada hari Jumaat.

Walaupun kekuatan dalam letupan bergerak melalui rintangan $ 3,550, harga Bitcoin tidak dapat menekan ke arah sasaran utama untuk membuat yang lebih tinggi melebihi $ 4,000. Lembu jantan akan mencari untuk mencari kaki mereka pada mana-mana anjakan berikutan pengambilan untung yang tidak dapat dielakkan selepas bergerak 11% pada hari Jumaat.

Carta Harian

Melihat dekat pada kedudukan harian, tindakan harga Bitcoin minggu lalu akhirnya dibeli membeli gabungan rintangan diagonal yang menurun dan pertemuan rintangan mendatar pada $ 3,700.

Ini kini menjadi tahap kritikal untuk diatasi agar BTC mengelakkan daripada terperangkap di dalam segitiga penurunan yang lain, yang akan mengambil cryptocurrency di bawah $ 3,000 dan kemungkinan besar memanjangkan menanggung pasaran untuk beberapa bulan.

Oleh itu, lembu-lembu, mungkin perlu dimasukkan ke tahap yang lebih rendah, di mana antara 78.6% dan 50% penarikan semula $ 3,400 dan $ 3,500, yang perlu dipenuhi dengan jumlah kenaikan harga untuk mengambil harga bitcoin daripada segitiga Bearish dan mengelakkan pengujian rendah $ 3,000s.

Carta 4 Jam

Melihat dengan lebih dekat pada carta 4 jam, nampaknya BTC sudah menentang ia pada Isnin pagi berikutan percubaan yang ditolak oleh lembu-lembu untuk menamatkan hampir $ 3,700 pada petang Ahad.

Dengan carta mula kelihatan terlalu biasa sebagai corak 'Bart' yang disebut, membayangkan risiko keburukan

[19659004] Mac-d menunjukkan bahawa momentum adalah menurun, tetapi masih melebihi sifar. Kita juga boleh melihat jurang dalam jumlah yang ada pada VPVR, yang akan membayangkan bahawa lebih pantas boleh berlaku hingga $ 3,400 sehinggalah $ 3,500 tidak dapat dipertahankan.

Pada nota yang lebih menaik, jika tindakan harga semasa dapat mengatasi kenaikan harga pada hari Isnin dan pada hari Selasa, dengan hampir di atas paras tertinggi sebelumnya, terdapat sedikit rintangan antara $ 3,760 dan $ 3,950, yang akan menjadi langkah yang sangat positif untuk bulls.

Perdagangan Bitcoin, Litecoin dan cryptocurrency lain di Bitcoin online forex platform broker evolve.markets .

Untuk mendapatkan kemas kini untuk penulis anda boleh mengikuti di Twitter ( @filbfilb ) dan TradingView Tradingview.com ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of