Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Analisis Harga Litecoin: LTC Memimpin Pemulihan Altcoin


Litecoin telah melanggar corak aliran penurunan harga semasa selepas paras harga tarik balik sebulan menurun sekitar 50%. Persoalannya adalah sama ada LTC dan altcoin lain akan mula naik lebih tinggi atau terus mencipta tahap rendah pada minggu-minggu akan datang.


Litecoin Analisis Harga Analisis Carta harian

Pada carta Daily LTC / BTC kita dapat melihat yang terbaru pelarian menamatkan tren menurun yang berpunca dari puncak pada awal Jun sekitar 0.018 duduk. Jumlah dagangan Litecoin telah diperdagangkan yang sangat tinggi semasa tarikan baru-baru ini yang membentuk baji jatuh, berbanding dengan harga harga sepanjang bulan Mac dan April yang menyaksikan perdagangan harga pasaran jauh lebih tinggi daripada yang kita lihat pada masa ini.

MACD telah bermula membongkok ke arah garis isyarat dengan jumlah pembelian segar yang muncul pada histogram. POC (Point of Control) masih mengejutkan tinggi, kini duduk sekitar 50% lebih tinggi daripada harga pasaran semasa. Ini adalah petanda yang baik bahawa langkah cepat ke arah terbalik dapat bermain di hari-hari yang akan datang. Ini tentunya akan bergantung kepada sama ada Bitcoin mula menggabungkan atau membawa penurunan lebih jauh sepanjang minggu.

Tahap rintangan utama untuk melihat jika tahap harga mula naik kembali ke arah POC ialah 0.0099, 0.0160, dan 0.0128 duduk.

Litecoin Analisis Harga Analisis Carta

Pada carta LTC / BTC setiap jam, kita dapat melihat pelarian yang paling baru-baru ini sekitar 0.083 duduk lebih jelas, yang mengakibatkan bergerak 15% pantas ke arah terbalik. Momentum membeli telah beralih ke terbalik terbukti dari bar hijau pada penunjuk Maxx Momentum. 50MA saat ini menyentuh POC (Point of Control) pada 0.088 sats menjadikan kawasan ini kemungkinan untuk tingkat harga untuk menarik kembali ke jangka pendek.

Analisis pasangan LTC / USD boleh dijumpai di sini . Altcoins di seluruh pasaran telah melihat pergerakan ke atas yang sangat diperlukan sepanjang 48 Jam yang lalu selepas terus mencipta tahap rendah.

Dalam analisis BTC sebelum ini saya menyentuh kepentingan pemantauan korelasi antara volum teratas altcoin dan tindakan harga BTC. Ini boleh menjadi sangat berguna apabila cuba mengukur aliran pasaran dan sama ada ia benar-benar berbaloi altcoin, biasanya apabila BTC bergerak dengan cepat dalam mana-mana altekin arah perjuangan untuk memegang nilai mereka kerana mereka tidak dapat bersaing dengan turun naik BTC, BTC menyatukan dan menggerakkan altcoin mendatar yang biasanya berkembang.

Adakah anda fikir LTC akan terus berkembang dalam beberapa minggu yang akan datang? Marilah kita tahu pemikiran anda dalam komen di bawah!


Imej melalui Tradingview ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of