Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Anda Boleh Membeli Bitcoin Pada $ 13 Dan Masih Hilang Wang


Suatu pemikiran yang menghairankan bagi mereka yang menjejaskan kerugian dari penurunan harga bitcoin minggu lalu. Anda boleh membeli bitcoin pada 2013 pada $ 13 dan masih kehilangan wang … dan banyak lagi. Ini adalah pentingnya 'peraturan sepuluh hari terbaik', yang menyatakan bahawa, 'tidak termasuk sepuluh hari terbaik setiap tahun, BTC telah jatuh 25% setiap tahun sejak 2013'.


Peraturan Sepuluh Hari Terbaik

Kami mengingatkan mengenai 'pemerintahan sepuluh hari terbaik' oleh Thomas Lee dari Fundstrat pada hujung minggu, yang cuba menenangkan sesiapa yang berisiko untuk perdagangan panik. Lee menyifatkan peraturan tersebut sebagai peraturan Fundstrat # 6, menjelaskan:

mantan-10 hari terbaik, bitcoin turun 25% setahun. Semua keuntungan datang dalam masa 10 hari. Adakah anda yang baik dalam perdagangan?

Sudah tentu, ini tidak bermakna bahawa bitcoin telah kehilangan wang setiap tahun jika kita diskaun sepuluh hari terbaik. Di pasaran lembu tahun 2017, terdapat pulangan yang mengagumkan sebanyak 232% sepanjang 355 hari yang lain. Tetapi ini bersebelahan dengan pulangan 1,136% yang belum pernah terjadi sebelumnya sepanjang sepuluh hari terbaik.

Pada keseluruhannya, tempoh perdagangan di luar 'sepuluh hari terbaik' telah menyaksikan kerugian tahunan yang besar. Memilih dengan tepat hari-hari itu seolah-olah menjadi tugas yang hampir mustahil untuk walaupun seorang peniaga yang berpengalaman.

Kesimpulan Untuk Menarik

Investor dan pengasas D-TAP Capital, Dan Tapiero, mempunyai berbeza mengambil mengenai implikasi peraturan. Iaitu, seorang pelabur boleh membeli Bitcoin pada $ 13 pada Januari 2013 dan masih kehilangan wang.

Jika pelabur telah melewatkan hanya sepuluh hari terbaik prestasi setiap tahun, sepertinya tidak mungkin, maka aset itu akan hilang majoriti nilainya. Itu mungkin kelihatannya menjejaskan jika anda membeli lebih banyak daripada satu BTC pada $ 13. Walau bagaimanapun, walaupun dengan satu bitcoin, anda akan terlepas daripada sekitar $ 8k pulangan.

Kesimpulannya akan kelihatan seperti strategi seperti itu, HODLing nampaknya menjadi pertaruhan yang lebih selamat daripada perdagangan. Oh, dan tentu saja, harga harian tidak penting kerana walaupun semasa berjalan kaki, kita mungkin melihat hari-hari kehilangan berat.

Apa yang anda buat daripada penemuan ini? Tambahkan pemikiran anda di bahagian komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, FundstratSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of