Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Anda Boleh Send Ethereum Secara Tidak Anonim Untuk Di Bawah $ 1


Pasukan EY Blockchain menerbitkan kod sumber terbuka untuk penambahan terbarunya kepada projek Nightfall, yang membawa potensi untuk melakukan percubaan tanpa nama di rangkaian Ethereum (ETH).


Pengaturan Transaksi Ethereum Membawa Beban Gas [19659003] Projek Nightfall yang membawa penggunaan ZK-Snarks teknologi serasi Ethereum untuk urat transaksi. Selain itu, pasukan telah bekerja di batch transaksi, untuk membolehkan kos gas terendah yang mungkin.

Dalam pembaharuan Reddit EY mengumumkan,

Melakukan 20 transaksi penuh yang tersedia dalam versi ini akan menurunkan gas anda kos kira-kira $ 0.24. Ini termasuk penggabungan dan alat baru untuk mengurangkan kemas kini pokok Merkle dipanggil (sesuai) Kayu yang dibangunkan oleh pasukan penyelidikan EY Blockchain

Paul Brody, Pemimpin Blockchain Global di EY, memperkenalkan repositori yang dikemas kini, menjanjikan lebih banyak kemas kini untuk mengoptimumkan penggunaan daripada blok block Ethereum.

Pencapaian pasukan EY membawa satu bentuk skala untuk Ethereum, dengan lebih banyak kecekapan daripada batch transaksi. Teknologi ini bertujuan untuk meningkatkan penggunaan token, dengan juga menyelubungi beberapa interaksi dengan kontrak pintar.

Rangkaian Ethereum masih mempunyai hari yang sibuk, walaupun penggunaan telah jatuh ke sekitar 80-89%. Mana-mana bentuk pengoptimuman gas mungkin berguna untuk pengguna akhir. Pada masa ini, segelintir kontrak pintar sentiasa membakar sebahagian besar gas, dan mungkin kekal di rangkaian.

Pasukan EY Show Risks Blockchains Swasta

Pasukan EY adalah salah satu firma yang telah memutuskan untuk mengikat bekerja, solusi blockchain yang disediakan oleh perniagaan di salah satu blockchain awam terbesar. Penciptaan sekatan swasta adalah agak lurus ke hadapan, tetapi perniagaan mungkin tidak mahu terkunci atau menghadapi masalah teknikal dari pesaing mereka. Menggunakan blok block awam dan kod sumber terbuka boleh membantu masalah masalah dan mengoptimumkan penggunaan blockchain.

Teknologi EY menawarkan satu bentuk tokenisation untuk proses perniagaan, menghasilkan token yang tidak fungible untuk mewakili kewajiban pembayaran, dan menggunakan token fungible untuk mengisi kewajipan itu. Proses ini mirip dengan penghalang swasta menggunakan jenis penyelesaian pembayaran sekunder, dengan itu mengelakkan sistem warisan dan orang tengah.

Walaupun Ethereum tidak skala seperti yang diharapkan, rantaian itu masih menawarkan perkhidmatan yang berharga. Pada hari biasa, kos urus niaga kekal paling $ 0.031, dengan beberapa pancang yang tidak tetap. Rangkaian Ethereum membawa kira-kira 600,000 urus niaga setiap hari, berdasarkan data Blocktivity.

ETH didagangkan pada $ 148.90, mencari tebing kestabilan baru selepas terhempas dari paras $ 180.

Apa pendapat anda tentang kemungkinan baru ETH dan pengguna token? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, Twitter @prodhrodSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of