Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Anthony Scaramucci Mendesak Pelabur Membeli Bitcoin, Mengatakan Ia Menuju $500K


Skybridge Capital Anthony Scaramucci sekali lagi membuat gelombang dalam pasaran bitcoin. Kali ini, dengan nilai ramalan bitcoin yang dia letakkan pada salah satu yang tertinggi pernah dilihat di angkasa. Bagi Scaramucci, melabur dalam bitcoin adalah perkara yang tidak perlu, mengambil kedua-dua kepentingan peribadi dan korporat dalam aset digital. Walau bagaimanapun, kini, Ketua Pegawai Eksekutif sedang bercakap dengan pelabur di seluruh dunia.

Beli Bitcoin Sekarang

Scaramucci telah gesa pelabur untuk membeli bitcoin walaupun harga semasanya yang dianggap berada pada tahap yang tinggi. Dia menjelaskan bahawa bitcoin hampir tidak mencapai kemuncaknya. Oleh itu, menjadikan ini masa yang sesuai untuk pelabur memasuki aset digital. Scaramucci menjelaskan bahawa memasuki bitcoin adalah satu keperluan, berpendapat bahawa walaupun pelabur yang membeli pada harga semasa masih sangat awal, dengan menyatakan, "Saya masih percaya kami sangat, sangat awal."

Bacaan Berkaitan | Jumlah Aset Kripto Grayscale Di Bawah Pengurusan Mencecah $60 Bilion

Sentimen ini dikongsi secara meluas dalam komuniti bitcoin kerana majoriti penganalisis telah meletakkan nilai aset itu pada $100,000 sebelum akhir tahun. Menyalahkan ramalan Cathie Wood ARK Invest untuk aset itu bahawa ia akan memperoleh lebih satu bilion dompet menjelang pertengahan 2025, Ketua Pegawai Eksekutif itu meletakkan BTC pada $500,000 sekeping syiling.

“Syiling ini mudah didagangkan pada $500,000 sekeping syiling. Ingat, anda tidak mempunyai bitcoin yang mencukupi untuk setiap jutawan dalam masyarakat kita untuk memperoleh satu syiling.”

Ramalan yang sama telah diberikan oleh Wood, yang telah mengulangi pendiriannya mengenai perkara itu beberapa kali sepanjang tahun. Ketua Pegawai Eksekutif yang terkenal kerana membuat pertaruhan berisiko dalam ruang pelaburan menjangkakan bahawa titik harga ini akan dicapai dalam tempoh lima tahun akan datang.

Carta harga Bitcoin daripada TradingView.com

BTC pulih melebihi $65K | Sumber: BTCUSD di TradingView.com

Scaramucci juga menunjukkan kekurangan bitcoin. Aset itu hanya akan mempunyai 21 juta syiling tidak kira di mana harganya berakhir dan CEO menjelaskan bahawa "Anda tidak mempunyai cukup untuk setiap jutawan. Jadi bagi saya, saya rasa ini adalah harta yang sangat terhad.”

Apakah yang Akan Memacu Harga BTC?

Jika anda bertanya soalan ini kepada ahli maksima bitcoin yang berbeza, mereka mungkin akan memberi anda jawapan yang berbeza tetapi berkaitan. Walau bagaimanapun, semuanya bermuara kepada pengangkatan. Scaramucci meletakkan harga BTC pada $500,000 apabila ia mencecah satu bilion dompet yang diramalkan akan berlaku menjelang 2025. Cathie Wood berkongsi sentimen yang sama tetapi menambah bahawa pelabur institusi yang mempelbagaikan portfolio mereka juga akan memainkan peranan utama dalam memacu menaikkan harga aset tersebut.

Bacaan Berkaitan | Zimbabwe Melihat Ke Arah Masa Depan Dengan Bitcoin Kerana Ia Mencari Panduan Untuk Pembayaran BTC

Yang lain seperti Nigel Green, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif deVere Group, mengatakan bahawa inflasi akan menjadi pemacu pertumbuhan terbesar bagi BTC[194590077]. Ini kerana pelabur memerlukan cara untuk melindungi aset mereka daripada dimakan oleh inflasi dan bitcoin adalah calon yang sesuai untuk itu.

Akhir sekali, penganalisis pasaran akan memberitahu anda bahawa arah aliran pergerakan menunjukkan ledakan besar dalam tahun akan datang. Satu perkara yang kekal berterusan ialah mereka semua melihat harga bitcoin berjalan dengan sangat baik pada masa hadapan, mengulangi mesej Scaramucci tentang 'beli bitcoin sekarang.'

Imej yang ditampilkan daripada CNBC, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments