Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

AOFEX Melancarkan "Program Airdrop OT" dan Memberikan 120,000 OT pada Fasa 1


AOFEX akan melancarkan "Program Airdrop OT" pada 15:00, 4 November 2021, yang direka bentuk untuk membina hubungan yang lebih rapat dengan pengguna, membolehkan semua pemegang OT menikmati nilai blockchain, meneroka lebih banyak senario aplikasi, menyumbang kepada pembangunan industri blockchain, dan merealisasikan faedah bersama. Dalam "Program Airdrop OT" Fasa 1 AOFEX akan memberikan 120,000 OT. (Tatal ke bawah untuk mendapatkan butiran penyertaan.)

Token platform (OT): Pembawa nilai AOFEX

OT ialah aset digital berasaskan ERC20 yang dikeluarkan oleh AOFEX. Senario aplikasi OT meliputi semua produk dan hak serta kepentingan pada platform, termasuk tetapi tidak terhad kepada potongan yuran transaksi, ganjaran airdrop, pembelian keutamaan produk simpanan panas, rebat bonus, perlombongan dengan jawatan OT, Pusat AP, dsb.

]Untuk meningkatkan nilai ekologi OT, platform telah mewujudkan mekanisme deflasi bunyi dan menerima pakai pembelian balik pembakaran sebelum output untuk mengekalkan jumlah pembakaran beli balik ≧ keluaran insentif. Melalui pembakaran beli balik dan pembakaran penyenaraian, bekalan edaran OT di pasaran sekunder tidak melebihi 20% (20 juta) daripada jumlah keseluruhan sejak pelancarannya, untuk mengekalkan kestabilan dan kekurangannya, membina sistem ekonomi token yang selamat dan kukuh, dan mendorong OT dan Ekosistem AOFEX menjadi lebih kukuh. Di samping itu, disebabkan permintaan pihak projek dan peniaga, bekalan edaran OT akan dikurangkan untuk mewujudkan pasaran yang menggalakkan. Sehingga kini, AOFEX telah memusnahkan 9,340,685 OT secara keseluruhan.

Dengan kemajuan globalisasi, senario ekosistem AOFEX dilaksanakan secara beransur-ansur dan OT akan diterima pakai dalam senario ini. Disebabkan oleh mekanisme OT dan faktor luaran yang menguntungkan, OT dan AOFEX akan memudahkan satu sama lain untuk memperkasakan pembangunan ekosistem dan mencipta nilai.

Program OT Airdrop: Pemacu pembangunan OT

Program OT Airdrop adalah penting untuk pembangunan Ekosistem OT dan merupakan satu langkah besar yang membolehkan semua pengguna dalam ekosistem ini menikmati dividen OT untuk jangka masa panjang. Program OT Airdrop akan diadakan dari semasa ke semasa seiring dengan pembangunan platform. Kempen ini meliputi semua senario aplikasi Ekosistem OT, termasuk tetapi tidak terhad kepada OT Mystery Box, OT Ecosystem Mining Pool dan OT DeFi Liquidity Mining, OT Finance, OT Purchase, OT Options, OT Spot dan Margins.

OT Airdrop Fasa Program 1: Memberikan 120,000 OT

Sepanjang 15:00, 4 November 2021 – 23:59, 19 November 2021 (GMT+8), 100,000 OT akan diedarkan kepada pengguna yang menyertai mana-mana kempen di kalangan OT Lucky Cabutan Fasa 1, Kotak Misteri OT Fasa 1 dan Fasa 2.

  • Berikan 100,000 OT kepada peserta Kotak Misteri OT

Semasa aktiviti, jumlah OT yang akan dihantar ke udara kepada pengguna bergantung pada jumlah OT sebelumnya dan penyertaan pengguna dalam kempen di atas.

Peserta: Pengguna yang menyertai mana-mana kempen di kalangan Cabutan Bertuah OT Fasa 1, Kotak Misteri OT Fasa 1 dan Fasa 2. (Semak kelayakan airdrop: Pengguna boleh menyemak kelayakan mereka untuk Fasa 1 di sini.)

  • Airdrop 20,000 OT untuk rujukan
  1. Dur Dalam aktiviti tersebut, pengguna baharu yang melengkapkan KYC dan membuat sebarang transaksi spot boleh memenangi 0.1-2 OT secara rawak. Perujuk yang menjemput pengguna baharu ini boleh memperoleh 50% daripada ganjaran mereka, berjumlah 10,000 OT.
  2. 50 pengguna sedia ada dan 50 pengguna baharu akan diambil secara rawak untuk mendapatkan 66 atau 88 OT bagi setiap satu.
  3. Pengguna yang menghantar poster airdrop ke platform media sosial, ambil tangkapan skrin dan muat naik ke borang layak berkongsi kumpulan hadiah sebanyak 2,300 OT. Ganjaran adalah berkadar terus dengan perkongsian poster.

Peserta: Semua pengguna yang mendaftar di AOFEX

AOFEX akan melancarkan "Program OT Airdrop" dari semasa ke semasa. Untuk kandungan aktiviti, sila ikuti pengumuman rasmi AOFEX.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments