Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Apl iOS PrimeXBT Baharu: Cara Berdagang Semasa Dalam Perjalanan


PrimeXBT telah membuka tirai pada apl iOS asli mereka yang serba baharu, menawarkan akses di mana-mana sahaja di dunia kepada pasaran global, terus dari hujung jari pedagang di mana-mana sahaja.

Sekarang kami mempunyai sedikit masa untuk menggunakan apl telefon pintar baharu yang berkuasa, kami telah mengumpulkan panduan ini tentang cara berdagang dengan berkesan semasa dalam perjalanan.

Cara Muat Turun Dan Bermula

Apl iOS PrimeXBT tersedia sebagai muat turun percuma di Apple App Store. Sebelum ini, untuk mengakses suite penuh alat dagangan PrimeXBTpengguna perlu log masuk melalui penyemak imbas. Tetapi aplikasi binaan asli menjadikan semua ciri PrimeXBT yang paling menarik tersedia dengan satu leret atau satu ketikan.

Setelah memuat turun apl buat kali pertama, langkah pertama adalah sama ada mendaftar, atau melog masuk dan mewujudkan protokol keselamatan . Pengguna diminta untuk menetapkan PIN untuk perlindungan, dan pada ketika ini boleh memanfaatkan teknologi Apple dalaman untuk pengesahan biometrik seperti Face ID atau Touch ID untuk keselamatan tambahan.

Cara Membuat Deposit Dan Membuka Akaun Margin

Selepas melog masuk dan melepasi proses pendaftaran, pengguna akan mendapati diri mereka mempunyai pilihan Rumah, Perdagangan dan Deposit. Oleh kerana skrin Laman Utama juga adalah tempat baki dan maklumat berkaitan akaun lain terkandung, ia juga menawarkan cara untuk terus mencapai setiap dompet individu untuk membuat deposit atau pengeluaran. Walau bagaimanapun, terdapat juga bahagian khusus untuknya.

Dengan deposit yang dibuat dalam ETH, BTC, USDT atau USDC, pengguna boleh memilih untuk membuka akaun margin dan mula berdagang lebih daripada 70 instrumen dagangan yang berbeza[19659006] daripada satu akaun yang selamat. Aplikasi ini juga menyediakan akses kepada perdagangan salinan Covesting, tetapi semasa pelancaran masih belum menyokong keupayaan untuk memulakan strategi baharu atau mengurus pengikut. Lama-kelamaan, lebih banyak ciri akan ditambah.

Cara Mencapai Perkhidmatan dan Tetapan Pelanggan

PrimeXBT juga terkenal dengan perkhidmatan sokongan pelanggan 24/7 dan pengurus akaun berdedikasi yang menawarkan perkhidmatan diperibadikan sepenuhnya. Sekiranya pengguna perlu mencapai sokongan, ia hanya perlu mengetik di bahagian atas apl.

Di sebelah kiri ikon sembang, terdapat bahagian khusus untuk tetapan, di mana pengguna boleh mendayakan pengesahan dua faktor dan ciri keselamatan lain, menukar kata laluan mereka dan banyak lagi. Di hujung kanan juga terdapat kawasan untuk pemindahan dan sejarah perdagangan, di mana keperluan cukai dan perakaunan boleh disediakan.

Cara Berdagang Pasaran Global Dalam Perjalanan

Kini, untuk bahagian yang paling penting: mampu untuk memantau kedudukan semasa dalam perjalanan. Dengan pasaran niaga hadapan, mata wang kripto dan banyak lagi, pasaran pada asasnya sentiasa aktif, tetapi teknologi tidak begitu menyesuaikan diri dengan perubahan besar ini dalam cara masyarakat bekerja. Daripada terikat dengan meja dagangan, peniaga sering bergerak dan masih perlu mengurus dan mengekalkan portfolio mereka.

PrimeXBT menyediakan keperluan ini di seluruh komuniti dagangan dengan aplikasi iOS asli yang membolehkan sesiapa sahaja mengakses mata wang forex, indeks saham, komoditi dan kripto dari mana-mana sahaja di dunia. Terdapat senarai pantauan besar-besaran dengan semua aset yang tersedia, carta terbina dalam dengan penunjuk teknikal, jenis pesanan lanjutan dan banyak lagi yang perlu dipertimbangkan. Paling penting, hanya dalam beberapa ketikan dan leret, peniaga boleh kekal di atas kedudukan mereka semasa mereka berada di luar rumah, dan menikmati kehidupan mereka.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments