Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana BTSE Menciptakan Nilai Tambahan untuk Pengguna Cryptocurrency
 Iklan

Ciri BTSE Earn yang baru tidak diragukan lagi merupakan langkah yang tepat ke arah yang tepat untuk pengguna dan pemilik pertukaran. Dengan BTSE Earn yang baru, pemegang aset crypto dapat memperoleh faedah atas aset mereka. Terdapat pelbagai produk Perolehan aset pilihan pengguna. Ciri Perolehan baru di bursa cryptocurrency BTSE akan membolehkan pengguna memperoleh hasil dari aset kripto mereka.

Implikasinya ialah anda dapat memperoleh faedah atas aset terbiar anda di bursa BTSE tanpa memperdagangkan aset anda. Ini adalah pendekatan baru di ruang crypto dan tentunya pengembangan yang dialu-alukan untuk pengguna platform. Dengan ciri BTSE Earn yang baru, ekosistem melayani kedua peniaga dan penjimat. Pada masa ini, terdapat simpanan jangka panjang yang fleksibel dan tetap untuk aset crypto seperti ETH, BTC dan beberapa stablecoin yang popular. Dalam masa terdekat, BTSE kemungkinan akan melepaskan mata wang tambahan untuk pengguna platformnya yang serasi.

Sebelum kita melangkah lebih jauh untuk meneroka kelebihan ciri BTSE Earn kepada pemilik aset, mari kita fahami ekosistem BTSE.

Cryptocurrency BTSE Pertukaran

BTSE ditubuhkan bersama pada tahun 2018 oleh Jonathan Leong, CEO, dan Brian Wong, Ketua Pegawai Produk. Anggota pasukan lain termasuk Joshua Soh (Ketua Pegawai Operasi) dan Yew Chong Quak (Ketua Pegawai Teknikal). Bersama-sama, mereka mencipta ekosistem BTSE yang menawarkan perkhidmatan sehenti kepada peniaga crypto di seluruh dunia. BTSE adalah pertukaran pertama yang memperkenalkan niaga hadapan Monero (MXR).

Platform menyaksikan urus niaga bernilai lebih daripada $ 10 juta hasil daripada pasangan perdagangan BTC / USD. Walaupun platform mempunyai jumlah dagangan yang rendah berbanding Binance dan Coinbase, platform ini mengekalkan spread rendah sebanyak 0.01%. Beberapa ciri utama BTSE termasuk:

  • Hampir-Zero Downtime dengan peningkatan panas masa nyata.
  • Lebih daripada satu juta permintaan pesanan sesaat, menggunakan mesin pencocokan kelas institusi.
  • 99.9% daripada semua dana berada dalam simpanan sejuk, dikekalkan dengan keselamatan tertinggi BTSE dan pengeluaran harian tanpa had.

BTSE memperkenalkan perdagangan kripto bertaraf institusi kepada industri cryptocurrency. Ia berfungsi sebagai jalan keluar untuk sistem kewangan tradisional dan aset digital pada hari esok. Ini adalah platform yang dikembangkan oleh peniaga untuk peniaga dan penjimat. Beberapa perkhidmatan yang disediakan oleh BTSE merangkumi pengurusan aset, OTC, pinjaman, Defi, pertukaran, dan lain-lain.

Bagaimana Pedagang dan Penjual akan mendapat Manfaat daripada BTSE Earn Feature

Peniaga dan penjimat aset kripto berpeluang memperoleh banyak keuntungan dari BTSE Perolehi. Pilihan fleksibel yang diperkenalkan oleh BTSE Earn akan membolehkan pengguna mengambil saham setiap kali mereka suka. Juga, ini akan membolehkan peniaga memperoleh faedah atas aset mereka yang terbiar. Walau bagaimanapun, deposit aset terkunci memberi mandat bahawa token akan disimpan untuk jangka masa yang panjang. Masa yang diperpanjang untuk token bertaruh menawarkan hasil peratusan tahunan yang lebih tinggi (APY).

Pengguna tidak diminta membayar sebarang bayaran deposit, dan tidak ada penanda aras minimum untuk deposit. Kripto yang serasi termasuk stablecoin Tether-USD, USD Coin (USDC) dan True USD (TUSD), dan BTC dan ETH. Pengguna mula mendapat minat dengan BTSE Earn pada asetnya yang telah dipertaruhkan setelah mereka menentukan jangka masa

Kesimpulan

Ciri BTSE Earn pasti akan menarik lebih banyak pengguna ke platform dan meningkatkan kecairan. Ini adalah perkembangan yang dialu-alukan, tetapi BTSE perlu memasukkan ciri tambahan untuk bersaing dengan baik di pasaran pertukaran kripto.

Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments