Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana SportsIcon Akan Menghubungkan Peminat dengan Wira Sukan Mereka Menggunakan NFTS


Permintaan untuk Non-Fungible Token (NFT) masih hidup dan membara apabila pengguna, artis, pencipta kandungan dan pemain kewangan besar mengambil perhatian tentang potensinya untuk mengubah dan mengambil bahagian pasaran daripada industri bernilai berbilion-bilion. Sektor hiburan dan sukan telah menjadi salah satu yang terpantas untuk menerima teknologi ini dan memimpin ke dunia dengan kemungkinan yang tidak terkira banyaknya.

SportsIcon dan rantaian NFT muktamad mereka untuk sukan menawarkan pengguna cara unik untuk berhubung dengan atlet ikonik. Platform ini telah direka bentuk untuk menawarkan peminat dan peminat super sambungan terus kepada wira sukan mereka melalui kandungan dengan kualiti sinematik.

Berorientasikan pada menceritakan kisah seorang atlet, suka duka, pencapaian dan kegagalan mereka, segala-galanya di sebalik kehebatan mereka yang luar biasa. kerjaya sukan. Dengan cara itu, peminat akan dapat memperoleh kandungan yang tidak pernah dilihat sebelum ini mengenai kehidupan dan kerjaya wira mereka dalam bentuk NFT.

Sebagai sebahagian daripada model unik SportsIcon, setiap atlet di platform akan dapat memilih koleksi mereka sendiri terdiri daripada 27 NFT. Setiap satu boleh dibahagikan kepada 9 bab berbeza dalam kerjaya mereka dengan peningkatan yang jarang berlaku kerana ia meningkatkan kehidupan tokoh sukan.

SportsIcon ia adalah platform yang unik dengan reka bentuk, tujuan, objektif dan misi yang dirangka khusus untuk menyertai berjuta-juta peminat sukan dengan permintaan untuk mengakses kandungan wira mereka dan menjadi sebahagian daripada komuniti.

Ia merupakan fasa seterusnya dalam sukan dan hiburan dan akan digunakan dengan melelong lebih 20 NFT, direka bentuk secara perkongsian dengan atlet yang cemerlang, untuk meraikan beberapa detik paling penting dan bersejarah dalam kerjaya mereka.

Ikon Sukan, Platform untuk Merangkumkan Semua Peminat Sukan Dengan Model Tanpa Gas

Digunakan pada rangkaian blok Aliran yang canggih, rangkaian blockchain yang disokong Top Shot NBA yang direka khas untuk NFT oleh Dapper Labs dan Ketua Pegawai Eksekutifnya Roham Gharegozlou, SportsIcon ialah salah satu platform yang paling boleh skala dan boleh diakses di angkasa.

Tidak seperti rangkaian lain, seperti Ethereum, di mana pengguna telah diberi harga secara berkesan daripada platform, SportsIcon mempunyai model hampir tanpa gas. Ini akan membolehkan peminat dari mana-mana di dunia memiliki aset unik untuk memperingati kerjaya atlet kegemaran mereka.

Dengan cara itu, sesiapa sahaja yang memegang salah satu SportsIcon NFT akan mendapat manfaat daripada kekurangan kandungan tersebut. Platform ini cuba membina hubungan dengan atlet peserta daripada banyak disiplin yang berbeza yang akan tersedia pada platform daripada MMA, bola keranjang, tenis, bola sepak, besbol dan lain-lain.

SportsIcon, The Ideal Platform For NFTs To Berjaya?

SportsIcon telah bekerjasama dengan nama-nama terbesar dalam dan luar industri kripto. Platform ini telah berjaya menarik perhatian Pumas, sebuah pasukan bola sepak yang berpangkalan di Mexico yang disokong oleh gergasi sukan seperti Nike, EA Sports, Coca-Cola, legenda rap Nasir “Nas” bin Olu Dara Jones.

Dalam industri sukan, bekas tokoh utama dalam NBA seperti Andrew Bogut dan Nihal Mehta menyokong SportsIcon antara ramai yang lain.

Platform ini sedang bersedia untuk melancarkan IDO pada Q4, 2021, sambil ia terus berkembang. Butiran lanjut tentang tawaran itu akan didedahkan melalui saluran rasmi mereka.

Chris Worsey, Pengasas SportsIcon mendakwa perkara berikut pada masa depan platform dan kapasitinya untuk mengubah industri hiburan sukan dan memberi orang sesuatu yang luar biasa daripada wira kesayangan mereka:[19659002]Dekad yang akan datang akan diingati sebagai Zaman Pendigitalan, dan seolah-olah sering berlaku dengan inovasi teknologi, ia akan diterajui oleh industri sukan. NFT menyediakan peminat yang paling bersemangat (keupayaan) untuk memiliki sekeping sejarah sukan yang unik dengan cara yang tidak tersedia sebelum ini.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments