Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Berita Dari El Salvador, Awal November: Chivo Pets, Conferences & Bitcoin Smiles


Apa yang berlaku di negara Bitcoin? Senyuman Salvadoran mendapat pemulihan dan hospital veterinar Chivo Pets sedang berjalan lancar. Semua itu dan banyak lagi dimungkinkan oleh kuasa Bitcoin. Sudah tentu, tidak semuanya cerah dan positif. Dompet Chivo terus tidak berfungsi dan pelakon jahat mencuri identiti orang. Selain itu, personaliti Internet pergi ke El Salvador dan menemui hip hop di jalanan.

Ringkasnya, Bitcoin boleh melakukan semuanya dan tidak mengambil berat tentang politik. Jika sesetengah bahagian rakyat Salvador mempunyai masalah dengan Presiden Bukele, itu antara kedua-dua pihak itu. Kami hanya boleh meraikan Bitcoin di sini. Itulah yang dimaksudkan dengan ciri Berita Dari El Salvador. Itulah maksud Bitcoinist. Jadi, mari kita lakukan!

Hospital Chivo Pets Akan Datang Dengan Baik, Nampaknya

  • Presiden Bukele seorang yang bertindak. Pertama, beliau membentangkan model 3D hospital veterinar yang dikemas kini yang beliau umumkan beberapa minggu lalu. Siapa yang boleh berdebat dengan hospital haiwan peliharaan awam? Pembangkang. Semua tweet Bukele penuh dengan kritikan dan kebencian dalam balasan.
  • Kemudian, Bukele mempengerusikan majlis perasmian di tapak pembinaan. Di dalamnya, beliau mengumumkan bahawa Chivo Pets akan menggaji 300 warga Salvador. Beliau juga berkata, “Hospital veterinar ini, yang tidak akan dibina oleh Negara tetapi oleh syarikat Chivo, dan akan mengenakan bayaran simbolik $0.25 untuk setiap perkhidmatan yang ditawarkannya, tanpa mengira yang mana .” Adakah itu bermakna bahawa Chivo adalah syarikat swasta? Bagaimanapun, berikut ialah gambar-gambarnya:
  • Dan akhirnya, untuk meraikan video tertinggi Bukele ini semalam pembinaan kemudahan Chivo Pets yang menunjukkan kemajuan sebenar. Pertimbangkan bahawa upacara perasmian telah berlangsung seminggu yang lalu, kemudian lihat ini:
  • Di sini, 2 sekolah baharu Rodrigo Ayala dijanjikan oleh Ahli Kongres El Salvador Ayala Bolehkah kita mempercayainya? Mari kita semak semula dalam beberapa minggu untuk melihat kedudukan kita dengan projek ini.

Masalah Dengan Dompet Chivo

  • Di bawah setiap tweet daripada Presiden Chivokele yang melaporkan masalah dengan Wallet, berpuluh-puluh . Adakah apl tidak bersedia untuk masa perdana? Selain itu, laporan kecurian identiti untuk mencuri bonus tandatangan $30 berlimpah. Bitcoinist melaporkan:

    “Tatiana Marroquin bukan satu-satunya dalam bot ini. Talian bantuan dompet Chivo telah dibanjiri dengan aduan orang yang mengetahui dompet mereka telah diaktifkan tanpa pengetahuan mereka. Penipu telah pun membayar bonus pendaftaran bitcoin $30 mereka. Tetapi yang lebih penting, ini menimbulkan isu keselamatan dengan menggunakan dompet bitcoin pada masa hadapan.”

Pertunjukan Perjalanan Bitcoin Tanpa Sempadan Menyentuh El Salvador

  • Personaliti Internet Olya, seorang wanita yang mengelilingi dunia hanya menggunakan Bitcoin, melawat El Salvador. Dia tidak melawat Chivo Pets, tetapi Olya bertemu dengan beberapa penyanyi rap di tepi landasan kereta api dan memberitahu mereka menggunakan The Lightning Network.

Olya berkongsi maklumat tambahan melalui Twitter: “Acara penganjur Hip Hop dengan topeng awak dan daripada Sonsonate untuk mempunyai ruang yang selamat di mana mereka boleh mengekspresikan seni, gaya bebas, breakdance dan grafiti mereka, tanpa stigma sebagai samseng. Dia berharap satu hari nanti El Salvador boleh menjadi tuan rumah Piala Dunia Gaya Bebas.” Dia juga berkempen untuk mendapatkan mereka beraksi di persidangan Mengamalkan Bitcoin, dan akaun rasmi mereka menjawab: “Mari kita buat ia berlaku

Persidangan, Persidangan/Persidangan, 901 carta/96BTC11 2021 – TradingView” width=”640″ height=”358″ data- data-/>

Carta harga BTC pada FTX | Sumber: BTC/USD di TradingView.com

Bitcoin Smiles Menunjukkan Pencapaian Mereka

Itu sahaja untuk hari ini. Mari kita perhatikan semua persidangan itu, seluruh komuniti sudah berada di kawasan negara Bitcoin.

Imej yang Ditampilkan: Model 3D hospital Chivo Pets | Carta oleh TradingView

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments