Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Binance Axes Pasangan Dagangan BitTorrent Token (BTT) dan 29 Lain-lain


Binance melancarkan pelepasan, untuk menghilangkan pasangan BTT / BTC. Binance membuang 30 pasangan dagangan secara total, tanpa membuang aset sebenar.


Binance Menghapus Launchpad Token Pairs

Penghapusan yang paling penting adalah BitTorrent Token (BTT). Sekarang, BTT hanya berdagang dalam pasangan berbanding dengan Tetap stabilcoins (USDT), Paxos Standard (PAX), USDC dan TrueUSD (TUSD). Pasaran penemuan harga lain ialah Binance Coin (BNB).

Bagi BTT, penyingkiran pasangan BTC juga boleh mengeluarkan beberapa tekanan harga. BTT adalah salah satu daripada kekecewaan besar program Pelancar Binance. Seperti halnya penjualan lain, BTT pada mulanya menonjol, kemudian jatuh dan kini berdagang pada separuh harga IEO. BTT turun ke 5 Satoshi, turun dari puncak 35 Satoshi sejurus selepas dagangan bermula.

Tetapi BitTorrent Token bukanlah satu-satunya aset IEO yang akan dihapuskan. Binance juga membuang pasangan untuk Elrond Network (ERD), menghapus ERD / PAX dan ERD / USDC. ERD juga memadamkan lebih daripada 75% daripada dolar dan harga Satoshi, hingga $ 0.0014 dan 17 Satoshi.

Token Harmoni (SATU) IEO juga akan melihat pasangannya berkurangan, kehilangan SATU / PAX dan SATU / TUSD. WINK (WIN) IEO token kehilangan pasangan WIN / BTC.

The Cull Continues

Seluruh senarai juga termasuk aset yang lebih tua:

ANKR / PAX, ANKR / TUSD, BCPT / TUSD, BCPT / USDC, BTT / BTC, DENT / BTC, DOGE / PAX, DOGE / USDC, ERD / PAX, ERD / USDC, FTM / PAX, FTM / TUSD, GTO / USDC, LUN / ETH, NCASH / BNB, NPXS / BTC, ONE / PAX, ONE / TUSD, PHB / PAX, PHB / USDC, TFUEL / PAX, TFUEL / TUSD, WIN / BTC.

Binance bimbang tentang pasangan kecil yang menyebabkan ketidaktentuan yang ketara. Yang semakin buruk iklim untuk altcoin juga membawa kepada pasaran yang sangat tidak cair, yang juga boleh dimanipulasi. Pada masa lalu, pertukaran crypto yang terkemuka telah melihat aktiviti penting pada sebahagian besar aset yang dilupakan, menyebabkan kerugian besar.

Binance juga telah menghapuskan aset kerana tidak setuju, seperti dalam hal penyingkiran semua pasangan untuk Bitcoin SV ( BSV) . Sebelum ini, Binance juga mengeluarkan Centra (CTR), tanda ICO yang kehilangan semua nilainya selepas pengasasnya hilang dalam penipuan keluar. Binance juga mengeluarkan Bytecoin (BCN) kerana menyebabkan turun naik perdagangan yang melampau. Binance juga merosot pasar Dogecoin (DOGE), hanya beberapa bulan selepas memutuskan untuk akhirnya menyenaraikan duit syiling meme, walaupun volumnya yang rendah dan kekurangan pembangunan.

Apa yang anda fikirkan mengenai penyingkiran pasangan Binance terbaru ? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of