Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Basher Nouriel Roubini Pada Kerja Lagi


Pengkritik Bitcoin Nouriel Roubini, aka Dr. Doom, tidak mengubah fikirannya mengenai utiliti dan nilai intrinsik kriptografi. Bercakap di forum blockchain dan berorientasi AI CC di London, beliau berkata bahawa kebanyakan mata wang kriptografi tidak menentu dan tidak dapat menyimpan nilai.


Roubini Vs. Roger Ver

Dalam perdebatan dengan promoter Bitcoin Cash Roger Ver, Roubini berkata tiada siapa yang benar-benar menggunakan kriptografi sebagai cara pembayaran. Dia memuji perkhidmatan pemindahan wang seperti PayPal, dan VISA, mengatakan bahawa mereka telah berjaya walaupun mereka tidak ada hubungannya dengan blockchain.

Roubini pergi menggunakan istilah "crypto something" daripada cryptocurrencies, kerana dia tidak Pertimbangkan yang terakhir sebagai mata wang.

Dia berkata bahawa masa depan wang bukanlah mengenai mata wang kriptografi sama sekali, kerana mereka tidak mempunyai apa-apa kegunaan sebenar. Menurut ahli ekonomi AS, masalah dengan Bitcoin dan saudara-saudaranya adalah mereka tidak dapat menyimpan nilai. Dr. Doom diganggu bahawa sebahagian besar mata wang digital telah berlepas dari semua masa mereka yang paling tinggi.

Menariknya, kami melaporkan bahawa Bitcoin telah menjadi aset utama yang terbaik pada tahun-to-date. Pulangan pelaburannya telah melebihi ROI emas, indeks pasaran saham AS, dan mana-mana syarikat individu.

Di sisi lain, Roger Ver menyatakan kebimbangannya tentang kebolehpercayaan wang fiat. Beliau berkata bahawa mata wang seperti dolar AS bukanlah nilai selamat (SOV) kerana bank pusat memanipulasi kuasa beli mereka.

Kami melaporkan bagaimana Federal Reserve (Fed) telah kehilangan kawalan ke atas pasaran repo dan menyuntik berbilion-bilion melalui langkah-langkah pelonggaran kuantitatif tersembunyi.

Ver tidak teragak-agak untuk mempromosikan Bitcoin Cash lagi. Beliau menambah bahawa banyak kriptografi, termasuk Dash dan Bitcoin, adalah bentuk wang yang lebih boleh dipercayai.

Debating Bobby Lee

Selain melakukan dengan Roger Ver, Nouriel Roubini membahaskan usahawan crypto Bobby Lee. Mereka menukar beberapa komen mengenai aset yang disokong berbanding dengan mata wang yang disokong hutang. Bobby menunjukkan bagaimana USD telah kehilangan lebih daripada 96% daripada kuasa beli dalam tempoh 100 tahun yang lalu.

Nouriel mempertahankan mata wang fiat dengan menyatakan bahawa "baik, setiap shitcoin telah kehilangan 99% daripada nilainya."

Apa motif di sebalik komen Roubini yang keras? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen!


Imej melalui Bitcoinist Media LibrarySource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of