Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Dimainkan Dengan Set Undang-undangnya yang Sendiri, Mencari Risiko Baru


Firma analisis pasaran kewangan Indexica mengatakan pemacu utama untuk Bitcoin dan pasaran cryptocurrency adalah sama sekali berbeza daripada yang dilihat di arena arus perdana.


Pemandu Harga Bitcoin Kekal Misteri

Bercakap kepada Forbes , Zak Selbert, Ketua Pegawai Eksekutif Indexica berkata bitcoin dan kriptografi lain tidak bertindak dengan cara yang sama dengan arus perdana kelas aset. Menurut Selbert:

Dari penyelidikan kami yang luas, dan kami telah melakukan lebih banyak ujian di sekitar bitcoin dan cryptocurrencies daripada yang kami miliki untuk aset yang kami telah dianalisis dengan cukup banyak, itu hanya muncul harga bitcoin dan pasaran crypto hanya tidak bertindak balas seperti yang kita harapkan.

Bagi Selbert, pemandu utama untuk trend harga dalam pasaran saham – pengumuman syarikat utama, teknologi baru, dan peraturan kerajaan, nampaknya tidak mempunyai sebarang kesan material pada Bitcoin. Pemacu Bitcoin Price? ” width=”1017″ height=”620″/>

Bitcoinist mendekati Indexica untuk komen lanjut mengenai penyelidikannya. Menjawab melalui e-mel, Selbert berpendapat:

Kita biasanya boleh menentukan sekurang-kurangnya 40% daripada pemacu pergerakan harga ketika melihat di cermin pandangan belakang, tetapi untuk Bitcoin, sangat jarang bagi kita untuk dapat mencari pemandu pergerakan harga . Apabila pergerakan harga tidak dapat dijelaskan atau dikenal pasti, ia bermakna masih ada beberapa saat sebelum aset menjadi tradisional.

Lebih rumit Banyak

Mengulas mengenai perkara itu dalam pembaharuan pasaran harian Mati Greenspan, Penganalisis Pasaran Senior di eToro, meletakkan pemerhatian Indeksica ke dalam parameter penyelidikan yang terlalu rumit untuk kelas aset yang sedang berkembang.

Tidak ada maklumat yang hampir diperlukan untuk membangunkan "metrik pasaran yang sedar sepenuhnya" yang digunakan untuk merangka ramalan model untuk stok, komoditi, dan lain-lain

Walau bagaimanapun, untuk Greenspan, mengatakan bahawa tiada apa yang bergerak pasaran crypto akan tidak tepat. Menggunakan penunjuk teknikal yang mudah seperti garis arah dan mengamati asas seperti aktiviti rangkaian dan pengangkatan memberikan gambaran tentang tindakan harga, terutamanya untuk BTC / USD.

Sentimen jangka pendek dapat menyebabkan perubahan momentum pada titik yang berbeza pada waktunya. Lonjakan atau penurunan yang berlaku dari peristiwa-peristiwa semacam itu biasanya tidak lama lagi dengan tindakan harga yang kembali ke keadaan terdahulu.

BTC Akan Segera Mencapai Kematangan

Pada masa-masa awal, pertukaran pertukaran dan peraturan-peraturan kerajaan negatif secara teratur memberi kesan kepada pasaran. Walau bagaimanapun, pada masa kini, peristiwa-peristiwa seperti itu tidak lagi menjejaskan harga BTC walaupun pada berita positif.

Konsensus yang semakin meningkat ialah Bitcoin telah menjadi aset yang lebih matang sejak jangka hantu yang didorong oleh 2017. Pada masa itu, BTC jatuh 80%, kepentingan institusi yang berpengalaman dan kini mula merosot pada penurunan 2018.

Menurut penyelidikan Indexica, dokumen teks mengenai sekarang mengandungi bahasa yang sama seperti dilihat untuk kelas aset arus perdana. Pasukan Indexica mengatakan trend ini mewakili " yang bakal datang dari usia " untuk BTC.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini oleh Bitcoinist Anthony Pompliano dari Morgan Creek Digital percaya 12 hingga 18 bulan akan datang akan menjadi penting bagi BTC. Pompliano bergabung dengan orang lain seperti [ Max Keizer dan Travis Kling untuk menyatakan bahawa dasar bank sentral akan menjatuhkan ekonomi global menjadi penggantian dan menghantar harga Bitcoin ke tahap tertinggi sepanjang masa.

Adakah anda fikir anda mempunyai pegangan tegas terhadap apa yang menyebabkan pergeseran arus pergerakan harga bitcoin? Marilah kita tahu di dalam komen di bawah.


Imej melalui Tradingview dan Twitter @MatiGreenspan .Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of