Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Diutamakan untuk Membetulkan $ 10,700 Sebelum Kaki Berikutnya Lebih Tinggi



 • Bitcoin telah meningkat dengan kuat sejak beberapa minggu kebelakangan ini.
 • cryptocurrency terkemuka melonjak dari $ 10,400 menjadi $ 11,750.
 • Duit syiling kini diperdagangkan pada harga $ 11,400 setelah sedikit pembetulan kerana tekanan beli menurun.
 • Bitcoin cenderung bergerak lebih rendah dalam masa terdekat kerana ia bertujuan untuk meletakkan satu lagi langkah untuk perhimpunan yang sedang berlangsung ini, kata para penganalisis.
 • Penganalisis Crypto berpendapat bahawa ini berlaku, bersama dengan penganalisis di JP Morgan.

Bitcoin Bergerak Lebih Rendah Sebelum Rali

Bitcoin berkemungkinan akan bergerak lebih rendah ke arah $ 10,700 setelah rali $ 1,000 yang kuat dalam 10 hari terakhir. Seorang peniaga aset kripto baru-baru ini berkongsi carta di bawah, yang menunjukkan bahawa cryptocurrency menyatukan setelah kenaikan yang kuat.

Penganalisis berpendapat bahawa tindakan harga baru-baru ini sedang siap untuk bergerak ke arah $ 10,700, di mana terdapat purata bergerak penting, 0.5 Fibonacci Retracement, dan Titik Kawalan profil kelantangan BTC selama tujuh minggu terakhir.

 Imej

 Carta tindakan harga BTC selama beberapa minggu terakhir dengan analisis oleh peniaga crypto Byzantine General (@Byzgeneral di Twitter).
Sumber: BTCUSD dari TradingView.com 

Bukan Satu-satunya Yang Berfikir Jadi

Pedagang ini bukan satu-satunya yang berpendapat bahawa Bitcoin cenderung untuk memperbaikinya. Sekumpulan penganalisis JP Morgan baru-baru ini menyatakan bahawa cryptocurrency boleh bergerak lebih rendah kerana nilai intrinsiknya ketinggalan daripada nilai pasaran sebenar. Firma itu memperoleh nilai intrinsik Bitcoin dari metrik perlombongan, iaitu kos pengeluaran:

"Ahli strategi JPMorgan mengatakan mereka menghitung nilai intrinsik dengan memperlakukan Bitcoin sebagai komoditi dan melihat kos pengeluaran marginal." [19659014] Pakar Strategi JPMorgan Lihat 'Modest' Headwind untuk Harga Bitcoin “/>

 Carta tindakan harga BTC sejak awal tahun 2017 dengan analisis nilai instrinsik oleh penganalisis JP Morgan. 

Seorang lagi penganalisis aset kripto mengatakan bahawa Bitcoin telah membentuk lilin Tom Demark Sequential "jual 9" pada carta hariannya. Ini menunjukkan bahawa akan ada pembalikan penurunan yang dekat kerana lilin "9" sering dilihat ketika aset mencapai titik perubahan dalam trendnya.

Penganalisis yang sama menyatakan bahawa perbezaan bearish terbentuk antara harga Bitcoin pada empat jam carta dan bacaan MACD dan RSI. RSI dan MACD adalah dua petunjuk teknikal penting yang menunjukkan trend dan lintasan aset.

 Image

 Carta tindakan harga BTC sejak akhir Ogos dengan analisis oleh peniaga crypto CryptoHamster (@Cryptohamsterio di Twitter).
Sumber: BTCUSD dari TradingView.com 
 Foto oleh Paweł Czerwiński pada Unsplash 
Tanda harga: xbtusd, btcusd, btcusdt
Carta dari TradingView.com 
Bitcoin Diutamakan untuk Memperbaiki $ 10,700 Sebelum Kaki Berikutnya Lebih Tinggi 





Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of