Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Friendly Square Cash adalah App Kewangan Terkini di Amerika Syarikat –


Tunai Square Jack Dorsey yang membolehkan sesiapa yang membeli bitcoin telah menjadi pembiayaan teratas di Apple App Store di Amerika Syarikat.


The Inexorable Rise Of Cash … App

Banyak pemerhati cryptocurrency percaya bahawa jantan-lari ini akan menjadi yang mengambil Bitcoin ke bulan. Ada cadangan beberapa penunjuk atau perbezaan asas untuk menyokongnya.

Adakah App Tunai Square menjadi aplikasi kewangan bernilai untuk salah seorang daripada mereka?

Pembekal perkhidmatan kewangan Jack Dorsey, Square, telah membuat gelombang dalam komuniti crypto sejak ketinggian jangka panjang. Pada bulan November 2017 ia menguji satu ciri yang membenarkan beberapa pengguna membeli dan menjual Bitcoin menerusi App Tunai. Pada bulan Februari, fungsi telah dilancarkan kepada semua pengguna … di Amerika Syarikat, pada kadar apa-apa.

Walaupun keadaan pasaran beruang sepanjang 2018, jualan Bitcoin Square menjejaskan peringkat rekod suku tahun. Sesungguhnya, jika pertumbuhan berterusan pada kadar ini akan ada 2 BTC dibeli di App Tunai untuk setiap satu ditambang selepas separuh masa berikutnya.

Pertumbuhan ini telah menjadi salah satu faktor yang mendorong App Tunai menjadi # 1 dalam kategori pembiayaan di App Store iOS (US), dengan slogan 'Hantar, Perbelanjaan Tunai, Beli Bitcoin'. Dengan bayaran Rangkaian Lightning pasti datang menurut Dorsey, bolehkah ini menjadi pemangkin yang membuat bulan Bitcoin?

Aplikasi Killer Bitcoin?

Terdapat banyak yang mempersoalkan kepentingan App Cash, dengan commentator Kanada Armin Van Bitcoin, yang menegaskan bahawa Coinbase adalah aplikasi # 1 semasa menjalankan bull tahun 2017. Yang lain menyerlahkan kesukaran dalam menubuhkan pengeluaran Bitcoin dari App Tunai kepada dompet luar sekali yang dibeli.

Dalam istilah inovasi, App Tunai, tidak muncul untuk melakukan sesuatu yang baru atau pandai. Tetapi ia membawa penyelesaian mudah untuk membeli bitcoin kepada orang ramai. Sekurang-kurangnya, orang ramai di Amerika Syarikat, iaitu. Tidak ada berita mengenai kapan (atau jika) ciri ini akan dilancarkan di peringkat antarabangsa.

Dan jangan lupa bahawa sebahagian besar masyarakat Bitcoin menjangkakan minat daripada pelabur institusi menjadi daya penggerak untuk menjalankan lembu berikutnya. Walaupun SEC menunda keputusan pada Bitcoin-ETFs sekali lagi, jari disebarkan untuk mendapat kelulusan pada satu ketika pada tahun ini. Pemikiran Barry Silbert di belakang perhimpunan ini berbeza pusat-pusat di sekitar infrastruktur yang membolehkan akses institusi ke ruang.

Yang mengatakan, pengguna adalah bertumbuk kembali ke bursa ke atas. Jadi, ia kelihatan seperti gabungan minat pengguna yang semakin meningkat dan minat pelabur yang baru muncul akan bergabung.

Dua kali penggolongan? Bulan, sini kita datang.

Pernahkah anda mencuba aplikasi Tunai Square? Kongsi pengalaman anda di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of