Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin hingga $ 40k dalam Beberapa Bulan Seterusnya, Kata Tom Lee


Tom Lee dari Fundstrat Global Advisors percaya bitcoin boleh mencapai setinggi $ 40,000 sebelum akhir tahun 2019 dari belakang gembar-gembur meningkat.


Bitcoin pada $ 10,000 Akan Memicu FOMO Besar

Menurut Bloomberg [19459018TomLeemengharapkanbitcoinuntukpergi setinggi $ 40,000 dalam baki tahun 2019. Pengasas bersama dan ketua penganalisis Fundstrat menyampaikan ramalannya kepada nota kepada pelanggan yang dikeluarkan pada hari Isnin (17 Jun 2019).

Untuk Lee, gembar-gembur yang didorong oleh FOMO akan memicu kenaikan harga 400% oleh BTC yang menyebabkan kriptocurrency kedudukan tertinggi untuk menetapkan tinggi sepanjang masa (ATH) baru. Penganalisis Fundstrat juga mengenal pasti tahap harga $ 10,000 sebagai pencapaian psikologi yang besar yang akan mencetuskan gelombang baru 'cryptomania.'

Lee tidak asing dengan sasaran harga yang optimistik setelah meramalkan akhir- harga tahun $ 25,000 untuk BTC pada tahun 2018. Walau bagaimanapun, tahun lalu ternyata menjadi pasaran beruang yang berlanjutan untuk cryptocurrency secara amnya kerana harga tenggelam oleh lebih dari 80% di seluruh papan.

Bitcoin sedang menikmati prestasi cemerlang pada tahun 2019, terutamanya sejak April. BTC hampir hampir 150% sejak awal tahun ini, menambah lebih daripada $ 5,000 kepada harga sejak 'bulan April Fool's day'.

 Bitcoin Price

Crypto Winter Well and Absolutely Over

Lee bukan satu-satunya yang optimis mengenai BTC. Seperti yang dilaporkan sebelum ini oleh Bitcoinist Anthony Pompliano dari Morgan Creek Digital menjangka bitcoin mempunyai 12-18 bulan raksasa memandangkan keadaan semasa ekonomi global dan dasar-dasar yang digubal oleh bank pusat di seluruh dunia.

] Penganalisis di CNBC juga bercakap bitcoin sekali lagi. Walaupun, seperti banyak industri crypto tahu, CNBC cenderung menjadi "penunjuk terbalik" untuk BTC.

musim sejuk crypto adalah baik dan benar-benar berakhir. Malah, penganalisis di CNBC menunjuk kepada $ 3,100 pada pertengahan Disember 2018 sebagai bahagian jangka panjang bitcoin.

Bukan sahaja harga pada lonjakan menaik, tetapi asas rangkaian juga mencapai tahap yang baru. Pada Jumaat lalu, [ kadar hash mencapai tahap tinggi sepanjang masa yang menunjukkan pemandangan penambangan yang sihat.

Kembali pada akhir 2018, terdapat ketakutan pada lingkaran kematian perlombongan kerana harga BTC turun lebih rendah. Terdapat laporan alat penambang dan alat penambang.

Walau bagaimanapun, pertumbuhan terkini dalam kadar hash dan perlombongan bermakna rangkaian kini lebih selamat dari sebelumnya.

Adakah anda berfikir bitcoin akan melebihi $ 40,000 pada akhir tahun? Maklumkan kepada kami di komen di bawah.


Imej melalui Tradingview dan Twitter @CNBCFastMoney .Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of