Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Melambung Semula dari Tahap Sokongan Utama sebagai Penganalisis Mata Naik  • Bitcoin menyaksikan penurunan semalam yang mendadak yang berlaku berikutan tempoh kekuatan yang sangat besar
  • Ini menjadikan token semakin menurun ke tahap $ 18,000, yang telah lama menjadi sokongan kuat untuk cryptocurrency
  • Di mana trend seterusnya akan bergantung sebahagian besarnya mengenai apakah ia dapat terus bertahan di atas sokongan yang telah dijumpai pada tahap harga utama ini
  • Seorang peniaga menunjukkan betapa agresif penurunan ini dibeli, yang menunjukkan bahawa ia mungkin berada dalam posisi untuk melihat jangka pendek yang jauh lebih jauh terbalik
  • Keadaan trend pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang akan banyak bergantung pada penutupan lilin mingguannya yang akan datang

Bitcoin telah menunjukkan beberapa tanda kekuatan yang luar biasa selama beberapa hari dan minggu terakhir, dengan pembeli yang berusaha mengawalnya tindakan harga seperti beruang menunjukkan tanda-tanda vital pertama mereka dilihat dalam beberapa minggu.

Beberapa hari akan datang harus memberikan beberapa pandangan serius mengenai di mana keseluruhan pasaran akan menjadi trend seterusnya.

Seorang peniaga i sekarang mencatat bahawa reaksi cryptocurrency terhadap penjualan ini menunjukkan bahawa lantai harga jangka panjang sedang dibuat.

Dia percaya bahawa ini akan memungkinkannya untuk pulih dan meneruskan pendakiannya, dengan gelombang pertama Pembeli yang terlalu bersemangat mendapat "hancur."

Bitcoin Menjadi Jual Beli Utama Pertama Sejak Mencapai $ 19,000

Sepanjang aliran menaik Bitcoin berbulan-bulan, cryptocurrency telah menunjukkan beberapa tanda kekuatan, hanya menyaksikan beberapa penjualan sekejap yang diikuti oleh kenaikan.

Penurunan terakhir ini nampaknya tidak terkecuali daripada trend ini, kerana harga BTC bergelombang serendah $ 17.650 sebelum menghadapi pemulihan "berbentuk V" yang menyebabkannya melihat kenaikannya jauh lebih jauh.

Sekarang sedang dalam proses mendapatkan kembali keuntungan yang hilang akibat penurunan ini, dan ia mungkin dapat dilihat untuk kenaikan lebih jauh dalam jangka masa terdekat.

Tuntutan Penganalisis BTC telah Membuat Tingkat Harga Baru

Satu tr ader menjelaskan dalam tweet baru-baru ini bahawa reaksi cryptocurrency terhadap penjualan baru-baru ini menunjukkan bahawa harga yang baru telah ditetapkan, yang memungkinkannya untuk naik jauh lebih tinggi.

sekarang memperhatikan langkah yang lebih tinggi, dengan memperhatikan bahawa tekanan beli yang agresif sepanjang kenaikan terakhir ini menjanjikan.

"Apa yang ingin anda perhatikan sekarang adalah betapa agresif penurunan ini dibeli. Saya rasa lantai akan dibina secara pasif. Pembeli yang terlalu bersemangat mula hancur. Inilah tanda-tanda itu. ”

Bagaimana trend Bitcoin malam ini harus memberi gambaran tentang di mana Bitcoin akan bergerak sepanjang minggu yang akan datang, kerana penutupan lilin mingguannya hanya beberapa jam lagi.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Tindakan harga dari  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of