Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Mendekati Tertinggi, Tetapi Mungkin Tidak Bersedia untuk Breakout; Inilah Sebabnya  • Bitcoin telah melihat kekuatan yang luar biasa sepanjang beberapa hari kebelakangan ini, dengan setiap penurunan diserap secara agresif oleh pembeli
  • Ini telah membolehkan kripto untuk melonjak melepasi tahap $ 18,000 dan memperoleh apa yang nampaknya merupakan pijakan yang kuat dan stabil di sini [19659002] Di mana trend dalam jangka masa terdekat harus bergantung pada reaksi berterusannya ke tahap ini
  • Seorang penganalisis menyatakan bahawa BTC nampaknya ingin menguji tahap tertinggi pasca 2017 sebanyak $ 18.600
  • Yang mengatakan, dia juga menyatakan bahawa langkah terbaru yang lebih tinggi ini terutama didorong oleh pedagang derivatif, dengan kadar pendanaan melambung tinggi
  • Ini mungkin merupakan petanda bahawa penurunan akan segera berlaku

Bitcoin sedang dalam proses mendorong lebih tinggi, dengan bulls yang bertujuan untuk menguji tahap tertinggi 2020 pada $ 18,600 yang ditetapkan beberapa hari yang lalu.

Bagaimana ia bertindak balas terhadap tahap ini dalam jangka masa terdekat akan sangat bergantung pada sama ada pembeli spot akan naik dan menguasai atau tidak pergerakan ini, sebagai seorang pedagang mencatat bahawa derivatif kini menjadi sumber momentum kenaikan ini.

Dia menunjukkan kadar pendanaan yang tinggi sebagai alasan mengapa langkah ini mungkin tidak terlalu lama.

Bitcoin Mendorong Lebih Tinggi sebagai Sasaran Bulls $ 18,600 [19659011] Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan hanya di bawah 4% pada harga semasa $ 18,550. Ini menandakan kenaikan serius dari paras terendah $ 17,400 baru-baru ini setelah tahap tertinggi ini pertama kali diuji pada awal minggu ini.

Kekuatan yang dilihat di pasaran agregat hari ini cukup kuat, dan sama ada ia kekal atau tidak akan bergantung pada Bitcoin.

Sekiranya ia menembusi di atas $ 18,600, seluruh pasaran dapat dengan serta-merta melihat aliran masuk modal besar yang membantu menghantar BTC ke arah $ 20,000.

Penganalisis: BTC Mungkin Tidak Mengekalkan Momentum Jangka Pendek

Seorang penganalisis menjelaskan bahawa Bitcoin mungkin tidak dapat mengekalkan momentum jangka pendeknya. Dia menyatakan bahawa hakikat bahawa jumlah derivatif mendorong pergerakan ini.

, tetapi tidak pasti sama ada ia siap untuk pelarian sebenar. Sebilangan besar pendorong didorong oleh pendanaan ~ pembiayaan cukup tinggi. Memudarkan langkah pertama bukan idea buruk. ”

 Bitcoin

 Gambar Diberkati oleh George. Sumber:  BTCUSD di TradingView . 

Sama ada atau tidak Bitcoin boleh mencatatkan jangka masa yang tinggi di atas tahap ini akan memberikan pandangan serius mengenai di mana pasaran akan menjadi trend seterusnya.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of