Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Mungkin Terjun pada Q4 Kerana Keseronokan Menjual Cukai  • Tindakan harga Bitcoin sejak akhir-akhir ini tidak banyak memberi tawaran kepada pelabur dengan pandangan yang nyata mengenai arah mana yang mungkin akan berlaku seterusnya
  • Penganalisis sebahagian besarnya memperhatikan bahawa prospek cryptocurrency semakin redup oleh pergolakan dalam pasaran saham, yang mungkin berterusan sehingga selepas pilihan raya
  • Banyak peniaga percaya bahawa Q4 selebihnya akan menjadi bulan yang memberangsangkan untuk BTC, kerana ini mungkin ketika ia dapat melepaskan diri dari pasaran saham dan memperoleh momentum bebas
  • Seorang penganalisis menjelaskan bahawa dia percaya penurunan akan segera berlaku pada suku ke depan, mencatat bahawa ikan paus perlu mengeluarkan sebahagian daripada crypto mereka untuk menampung cukai, yang boleh mencetuskan penjualan

Bitcoin dan seluruh pasaran crypto telah kekurangan momentum selama beberapa hari terakhir dan minggu.

Ini sebahagian besarnya terjadi kerana pergolakan dalam pasaran saham, dengan bull dan bear tidak dapat mencetuskan tren jangka pendek ketika pasaran saham menyatukan.

Th adakah corak perdagangan ke tepi mungkin tidak bertahan terlalu lama. Seorang penganalisis menyatakan bahawa BTC mungkin melihat penjualan disebabkan oleh ikan paus yang menjual kripto mereka untuk menampung cukai.

Dia menyatakan bahawa sentimen ini tercermin sambil melihat ke arah pembuat pasaran pilihan.

Bitcoin Kekurangan Momentum ketika Pasaran Saham Terus Menyatukan [19659010

Pasaran saham belum dapat membentuk trend yang jelas sejak akhir-akhir ini, dengan para pelabur banyak menunggu lebih banyak wawasan mengenai pakej rangsangan fasa 2 yang belum dapat disepakati oleh Kongres dan Gedung Putih.

Oleh kerana pilihan raya juga semakin hampir, pelabur berpeluang menunggu keputusannya sebelum membuka kedudukan baru.

Ini telah menyebabkan Bitcoin melihat pertarungan serupa mengenai tindakan harga yang tidak bersemangat. Kedua-dua lembu jantan dan beruang telah mencapai kebuntuan dan tidak dapat mencetuskan trend jangka pendek.

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan sedikit pada harga sekarang $ 11,400. Ini adalah sekitar harga di mana ia diperdagangkan sepanjang minggu lalu.

Penganalisis: BTC Kemungkinan Melihat Jual Beli yang Dipengaruhi oleh Pajak Kemudian pada S4

Seorang penganalisis menawarkan pandangan yang lemah terhadap Bitcoin dan pasaran crypto pada Q4, mencatat bahawa dia mengharapkan ia menyaksikan penjualan yang disebabkan oleh ikan paus yang mengeluarkan wang untuk menampung cukai.

"Sulit bagi saya untuk membayangkan mega pam Q4. Semua ikan paus menjual untuk membuat persiapan cukai. Kecuali anda memberitahu saya bahawa sebahagian besar crypto berada di tempat percukaian seperti SG dan HK. Sentimen yang dikongsi di antara pembuat pasaran pilihan yang menetapkan harga bulanan IV pada 30% +, "jelasnya.

 Bitcoin

 Gambar Diberkati oleh Theta Seek. 

Sekiranya pembuat pasaran pilihan terbukti betul, maka ia mungkin pergolakan yang akan datang beberapa bulan untuk Bitcoin .

 Imej pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of