Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Pada $ 6,000: Tahap Utama untuk Menonton, Kata Penganalisis


Penganalisis ekonomi berasaskan Houston menggariskan bahawa sangat penting untuk melihat bagaimana Bitcoin berkelakuan pada tahap rintangan utama pada $ 6,000. Sementara itu, Fundstrat Thomas Lee mengatakan bahawa cryptocurrency adalah "berkemungkinan" untuk mencapai tahap tertinggi sepanjang masa "sekitar" 2020.


Bitcoin pada $ 6,000: Tahap Penting untuk Menonton

penganalisis ekonomi berasaskan Houston Jesse Colombo amarannya mengenai perumahan AS dan gelembung kredit pada tahun 2008, telah membawakannya pada prestasi semasa Bitcoin.

Menurut kepadanya, prestasi Bitcoin sepanjang tahun 2019 telah mengguncang beruang dan telah mula mengembangkan lebih banyak Walau bagaimanapun, bagi trend positif yang disahkan, penganalisis percaya Bitcoin perlu memecah paras rintangan $ 6,000 dalam "cara yang tegas." Sekiranya ia berjaya melakukannya, ia juga akan meningkatkan kebarangkalian keuntungan selanjutnya.

Dia menjelaskan bahawa $ 6,000 adalah rintangan yang penting kerana di situlah Bitcoin mendapat sokongan serius untuk banyak tahun 2018 hingga November apabila cryptocurrency turun dengan sekitar 50%

Bitcoinist baru-baru ini melaporkan bahawa penyatuan harga Bitcoin di atas $ 5,000 adalah tanda positif, menurut dana lindung nilai cryptocurrency.

Walau bagaimanapun, Colombo juga telah menyatakan bahawa jika harga Bitcoin 0 0 gagal menutup di atas $ 6,000, ia mungkin akan turun lagi dan menguji semula tahap terendah antara $ 3,000 dan $ 4,000 [19659013] Tom Lee Says Bitcoin Price New ATH 'Likely' in 2020

Dalam nota lain, permacous bitcoin popular dan penganalisis ketua di Fundstrat Global Advisors, Thomas Lee, pernah sekali lagi memanggil Harga Bitcoin di suatu tempat "sekitar" 2020, mengatakan bahawa pelbagai pemangkin adalah "mungkin" untuk memacunya ke tahap tinggi sepanjang masa.

Perlu diingat, bagaimanapun, Lee pasti tidak berhati-hati dengan kata-kata beliau dan tidak menyediakan harga sasaran yang tepat atau tarikh tertentu. [19659005]  Tom Lee Niaga Hadapan Bitcoin

Walau bagaimanapun, penganalisis telah menggariskan bahawa faktor-faktor asas dan teknikal bertambah baik

Saya fikir anda melihat tanda-tanda asas yang bertambah baik, sekarang terdapat aktiviti nyata oleh, pada asasnya, krim hodler.

Ini adalah hanya tiga daripada 11 tanda-tanda yang, menurut Fundstrat, adalah ciri pasaran lembu, berpotensi menandakan bahawa musim sejuk crypto telah berakhir

Selain itu, Lee juga menggariskan bahawa sisihan piawai Bitcoin dari S & P 500 yang berkisar 2.5 tahun ini, juga boleh membantu menolak harga cryptocurrency lagi.

Satu perkara yang perlu diingat adalah apabila S & P telah membuat langkah besar … hampir selalu membawa kepada langkah besar dalam crypto kemudian pada tahun ini. […] Oleh itu saya fikir … satu sisihan piawai standard 2.5 untuk bitcoin akan membawanya kepada $ 14,000. Saya tidak mengatakan itu di mana ia akan pergi, tetapi itulah magnitud bergerak yang akan menjadi penangkapan.

Apa yang anda fikirkan mengenai prestasi harga Bitcoin semasa? Jangan teragak-agak untuk memaklumkan kami dalam komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, Forbes.Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of