Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Price Dips Below $ 9,000 as Global Stocks Slump


Harga Bitcoin bertembung di ambang $ 9,000, merosakkan bersama dengan harga saham global. Penganalisis percaya kejatuhan pasaran Jumaat adalah tindak balas terhadap kesepakatan perdagangan yang tidak menentu di antara AS dan China.


Saham Pasaran Saham Terjejas Terhadap Bitcoin

Saham merosot ke seluruh papan pada hari Jumaat, ketika optimisme semakin berkurang di AS -China perjanjian perdagangan melaporkan Wall Street Journal . DJIA jatuh sebanyak 1% kepada 26,666 mata, kerugian yang sama telah dicatat oleh niaga hadapan S & P 500, kepada 3,085 mata.

Harga saham adalah faktor yang berpotensi secara tidak langsung mempengaruhi BTC. Kritikal penanda aras runtuh mendadak di bawah tanda $ 9,200, memanjangkan slaid menjadi serendah $ 9,050. Harga Bitcoin kebanyakannya tidak bertentangan pada minggu lalu, menenangkan dengan jangkaan untuk langkah yang lebih besar.

BTC diniagakan pada $ 9,070.88 pada 11:42 GMT, pada jumlah rata-rata $ 21 juta. Selepas perhimpunan dan tempoh kestabilan relatif, harga bitcoin berada di persimpangan semula. Selepas slaid, aktiviti di pasaran niaga hadapan bitcoin Bakkt segera turun.

Backtrack masa lalu untuk harga bitcoin juga mengikuti tempoh singkat semangat, dengan jangkaan kenaikkan perhimpunan.Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of