Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin SV Pump Dilabel Wash Trading sebagai BSV Dump Mempercepatkan


Bitcoin SV (BSV) adalah lambakan keras yang menunjukkan ia mungkin merupakan perhimpunan palsu di tempat pertama.


Bitcoin SV Pump and Dump

Jumlah permodalan pasaran crypto telah menurun beberapa peratus semalaman kerana altcoin betul dari keuntungan besar minggu ini . Kebanyakannya adalah sedikit di merah tetapi yang mengetuai bantalan bolos adalah membuang dua digit penganalisis terkemuka untuk mempersoalkan kesahihannya di tempat pertama.

Sejak FOMO didorong lonjakan ke atas $ 430, Bitcoin SV telah terhempas lebih 50% dalam slaid kembali ke $ 290. Ia telah kehilangan slot keempat kembali ke Bitcoin Cash yang sebahagian besarnya diadakan pada kebanyakan keuntungan terkini.

 bitcoin sv

harga BSV 24 jam – Coinmarketcap.com

BSV pada masa ini altcoin terburuk terburuk di atas seratus dan satu-satunya angka yang membuang dua digit.

Pam itu sebahagian besarnya didorong oleh spekulator bertindak balas kepada khabar angin bahawa Craig Wright sebenarnya mempunyai akses kepada ' Dana ' yang didakwa mengandungi jutaan bitcoin yang ditambang pada masa-masa awal kewujudan aset.

Peniaga bermata mata dolar dimuatkan pada BSV di bawah tanggapan bahawa Wright akan menjual apa sahaja BTC yang dia ada dalam simpanan itu untuk duit syilingnya sendiri

Crypto Youtuber Nicholas Merten membantah ke dalam data untuk mendedahkan bahawa jumlah sebenar adalah sangat rendah dan banyak pertukaran yang tidak jelas telah digunakan.

"Hanya $ 35.6 juta daripada jumlah dagangan dari bursa terbuka kepada peniaga AS. 99.4% jumlah volum harian yang lain terdiri daripada pertukaran nama tidak biasa dan bursa perdagangan cuci terkenal yang masih menipu ruang ini. Mereka pada dasarnya boleh menetapkan harga palsu. "

Cuci perdagangan adalah sejenis manipulasi pasaran di mana menjual dan membeli pesanan secara serentak diletakkan pada masa yang sama aset. Ia digunakan untuk data palsu dari platform pertukaran crypto yang tidak jelas atau untuk memalsukan harga syiling, dalam kes ini, BSV.

Bitcoin SV hanya tersenarai di beberapa bursa dan kebanyakannya sangat diragui dengan jumlah harian yang rendah seperti sebagai bibox, EXX, dan Hotbit.

Penulis Crypto, Dalmas Ngetich menyertai titik-titik digital yang menambahkan bahawa topi pasaran BSV sebenarnya lebih rendah daripada volum 24 jam pada satu tahap

Jadi nampaknya pasaran telah dipalsukan lagi oleh 'Faketoshi'

Kembali ke realiti, pembetulan pasaran telah dijangka tetapi sentimen masih bullish berikutan kenaikan 25% tahun ini untuk permodalan total crypto

Adakah pam Bitcoin SV benar-benar dimanipulasi? Tambahkan ulasan anda di bawah.


Imej melalui Shutterstock, CoinMarketCap, Twitter: @Nicholas_Merten, @Dalmas_NgetichSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of