Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin Tahan Di Atas Tahap Sokongan Kritikal kerana Bulls mensasarkan $ 14,000  • Bitcoin telah meningkat sedikit hari ini walaupun terdapat penjualan yang kuat di pasaran saham
  • Ini mengesahkan naratif mengenainya kini dipisahkan sepenuhnya dari aset tradisional
  • Ia juga dapat menetapkan kenaikan tahunan baru pagi ini ketika ia bergerak ke arah $ 13,500
  • Sekiranya ia terus bertahan di atas rintangan jangka pendek-berubah menjadi $ 13,200, crypto tidak lama lagi dapat memperoleh momentum lebih jauh yang memimpinnya ke arah $ 14,000
  • Ini adalah tahap rintangan yang kuat yang kemungkinan besar Pendakian Bitcoin perlahan
  • Seorang penganalisis menyatakan bahawa dia sedang melihat penurunan ke arah kecairannya pada $ 13,000 sebelum ia kembali meningkat

Bitcoin memaparkan beberapa tanda kekuatan yang kuat hari ini. Walaupun Ethereum dan sebahagian besar altcoin lain menyatukan atau melambung rendah, BTC hanya menetapkan tahap tertinggi 2020 kerana bulls menargetkan kenaikan ke arah $ 14,000.

Ethereum telah berkinerja buruk pada akhir Bitcoin, tetapi ia juga cenderung ketinggalan sehari atau dua di belakangnya ketika crypto penanda aras melonjak lebih tinggi.

Oleh itu, ETH dan altcoin mungkin mula melonjak pada suatu ketika nanti hari atau esok – dengan menganggap perhimpunan BTC tetap utuh.

Seorang penganalisis kini menyatakan bahawa dia menjangkakan BTC untuk melihat sedikit pergolakan dalam jangka pendek, dengan menyatakan bahawa penurunan ke arah $ 13,000 akan menjadi "sihat."

Dia juga menyatakan bahawa penembusan di bawah tahap ini akan mengakhiri aliran menaik Bitcoin.

Bitcoin Mendorong Lebih Tinggi sebagai Pasaran Gabungan Gabungan

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan naik hanya di bawah 3% pada harga semasa $ 13,420. Ini menandakan lonjakan serius dari mana ia diperdagangkan sehari atau lebih ketika beruang mendorongnya serendah $ 12,800.

Sokongan di sini terbukti signifikan dan membantu memacu momentum yang sejak itu menghantar BTC ke tempat yang sedang diperdagangkan

Penganalisis: BTC Harus Menahan $ 13,000 atau Risiko Kehilangan Kekuatannya

Seorang penganalisis menjelaskan bahawa $ 13,000 kini telah menjadi tahap penting untuk ditonton dalam jangka pendek, kerana dia percaya penurunan yang lain di bawah ini tahap akan memberi tamparan serius kepada pandangan teknikal Bitcoin.

Dia mencatat bahawa sumbu ke tahap ini boleh menjadi "sihat" dan membantu menumbuhkan kenaikan lebih jauh.

"BTC LTF. Menjadi kelabu akan menjadi imo yang bagus / sihat, ingin melihat pembelian balik yang cepat dari sana. Kehilangan kelabu dan saya akan kehabisan sepenuhnya. ”

 Bitcoin

 Gambar Dengan hormat George. Sumber:  BTCUSD di TradingView . 

Bagaimana Bitcoin terus menjadi tren pada hari-hari mendatang harus memberikan beberapa pandangan mengenai prospek jangka pendeknya dan mengenai apakah langkah menuju $ 14,000 benar-benar akan berlaku.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of