Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bitcoin untuk Memasuki Pasaran Bull pada Ogos, Tom Lee Says, Tetapi Ada Penangkapan


Bitcoin permabull dan penganalisis kepala Fundstrat Global Advisors, Tom Lee, sekali lagi menyatakan keyakinannya pada masa depan jangka pendek cryptocurrency. Tidak seperti ramalan tahun lepas, bagaimanapun, kali ini dia kelihatan melindungi peranannya dengan keadaan.


Tom Lee Kembali Pada Ini, Ragu-ragu

Pada April 2018, Fundstrat Tom Lee berkata bahawa harga Bitcoin akan mencecah $ 25,000 menjelang akhir tahun ini. Pada 31 Disember, 2018, bagaimanapun, cryptocurrency didagangkan sekitar $ 3,700 – kira-kira 85 peratus di bawah harga sasaran Lee.

Bercakap pada Niaga hadapan CNBC Sekarang, Lee nampaknya telah mengekalkan positivitynya pada Bitcoin, ramalannya sebelum ini gagal.

Penganalisis berpendapat bahawa tahun 2019 akan menjadi "tahun pembaikan." Kali ini, dia jelas lebih berhati-hati dan konservatif dengan sasaran harganya. Lee menggariskan bahawa ia sangat penting untuk harga bitcoin 0 0 untuk memulihkan kerosakan yang berterusan semasa perang garpu antara Bitcoin Cash dan Bitcoin Cash SV

yang perlu diperbaiki adalah kejatuhan dari $ 6,000 hingga $ 3,100, yang datang selepas perang fork dengan Bitcoin Cash. […] Saya fikir ia benar-benar menjejaskan keyakinan pelabur dalam jenis dinamik di seluruh pasaran, jadi saya fikir bitcoin akan menghabiskan banyak masa di bawah $ 6,000 jenis penetapan itu sendiri.

Menurut pakar, "di luar adalah lima atau enam bulan sebelum bitcoin mula kelihatan secara teknikal seperti ia kembali ke pasaran lembu. "

Tetapi ada tangkapan. Untuk Bitcoin untuk menyeberangi purata bergerak selama 200 hari dalam tempoh itu, ia perlu mengekalkan harga dagangan semasa sekitar $ 4,000, menunjukkan bahawa mana-mana penurunan yang serius boleh membuang ramalan Lee ke dalam longkang.

'Bitcoin Menjadi Cukup Berguna'

Lee menggariskan bahawa teknik-teknik Bitcoin mula menunjukkan penstabilan, kerana cryptocurrency itu "melantun sepanjang" purata bergerak 200-minggu.

Walau bagaimanapun, Lee mengekalkan bahawa ada gambaran yang lebih besar untuk diingat.

Kisah sebenar adalah asas, bahawa bitcoin menjadi sangat berguna. […] Kami telah melihat pelancaran mata wang digital oleh bukan sahaja J.P. Morgan dan Mizuho Bank, tetapi juga Facebook dan beberapa syarikat media sosial yang bersiap-siap. Dan, tentu saja, di tempat-tempat seperti Venezuela, di mana bitcoin menjadi sangat besar dan digunakan secara meluas, kegawatan menyebabkan pertumbuhan adopsi. Jadi saya fikir ini benar-benar ditubuhkan untuk tahun yang kuat …

Walaupun JPM mengumumkan stabilcoinnya yang digelar "JPM Coin" pada awal Februari, ia telah menerima banyak kritikan yang besar, dengan penyokong industri seperti Ketua Pegawai Eksekutif Abra menyebutnya "tidak masuk akal."

Ketika ditanya mengenai sama ada kriptografi baru yang dikeluarkan oleh syarikat marquee seperti Facebook dan JPMorgan Chase akan mengambil perhatian pelabur dari Bitcoin, beliau menjawab:

Dalam dunia di mana ada 50 juta dompet aktif hari ini dan 5 bilion pemegang kad Visa, jelas pasaran crypto hanya boleh berkembang kerana penggunaannya.

Bukan kali pertama Lee mengeluarkan kad pengangkut . Bagaimanapun, data dari Blockchain.com menunjukkan bahawa jumlah dompet Blockchain saat ini sekitar 34 juta. Walaupun jumlah ini semakin meningkat, ia masih tidak jauh dari 50 juta.

Apa pendapat anda tentang kedudukan Tom Lee pada Bitcoin? Jangan teragak-agak untuk memaklumkan kami dalam ulasan di bawah!


Imej ihsan ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of