Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Boost Mengumumkan Perkongsian dengan NZT Capital Di Tengah-tengah Keluaran Apl Boost DeFi


Komuniti Boost telah menyaksikan perkembangan besar pada bulan lepas. Ciri daripada apl Boost DeFi yang dinanti-nantikan telah mula disiarkan secara langsung dan menjelang pertengahan November lebih banyak lagi akan tersedia. Token asli Boost, Boost Coin, telah melihat hasil yang menakjubkan setakat ini. Penganalisis meramalkan Boost Coin akan mencecah $1 apabila aplikasi semakin hampir untuk siap. Bersedia untuk ceri di atas kek? Boost baru-baru ini mengumumkan perkongsian dengan dana lindung nilai crypto utama NZT Capital. NZT Capital ialah syarikat pemangkin kripto yang telah komited kepada suntikan mingguan untuk Boost. Komuniti Boost mempunyai begitu banyak perkara untuk dinantikan; Boost DeFi dan 14k ahlinya, Boost Coin dengan 9,000 pemegang yang semakin meningkat, dan kini perkongsian dana lindung nilai baharu. Kemajuan Boost sangat mengagumkan dan ini hanyalah permulaan.

Apl Boost DeFi yang revolusioner akan membawa alatan kewangan terbaharu Boost ke tapak tangan anda. Walaupun Boost DeFi terus berkembang, BoostSwap, pertukaran mesra pengguna mereka yang menakjubkan, disiarkan secara langsung dan dibenamkan terus ke dalam Boost DeFi bersama-sama dengan pesanan had percuma. BoostSwap mempunyai semua komponen terbaik pesaing mereka seperti UniSwap dan PancakeSwap, tolak isu yang menghalang mereka. Tambahan pula, BoostSwap kini menyokong ETH dan BNB. BoostFolio adalah setanding dengan Zerion dan disiarkan secara langsung pada 15 November, diikuti oleh BoostCharts tidak lama kemudian. Terdapat juga pelbagai bilik sembang pada aplikasi, sebagai tambahan kepada tab pendidikan dan tab berita yang memperkenalkan berita terkini daripada kedai crypto utama. Pada masa ini, terdapat sembang NFT, saham am, crypto am dan Boost Coin yang aktif. Komuniti mempunyai BoostTools dan BoostFarming untuk dinanti-nantikan pada masa hadapan juga.

Pasukan pembangunan terkemuka Boost sedang berseri-seri dengan berita dan sokongan terkini daripada komuniti Boost. Pasukan ini mempunyai pengalaman hampir sedekad dalam ruang blockchain, selain menyiapkan beberapa projek dengan modal pasaran berbilion dolar. Untuk menambah keseronokan, Boost terus mencipta hadiah dan peraduan yang menyeronokkan. Terbaru, mereka menawarkan pembayaran balik cukai dan yuran gas untuk sesiapa sahaja yang membeli lebih 1 ETH Boost dalam tempoh tiga jam selepas pengumuman itu. Selebriti seperti Tory Lanez, Jadakiss dan The Game baru-baru ini memberi kata-kata kepada pasukan Boost dan Boost Coin.

Penyiapan Boost DeFi akan menjadi kepingan teka-teki yang menyatukan semua alatan kewangan Boost di satu tempat yang boleh diakses. Perikatan dengan NZT Capital hanya membantu mengukuhkan umur panjang Boost dalam ruang. Begitu banyak kemajuan, dalam masa yang singkat. Boost tidak boleh dihentikan. Ikuti Boost merentas media sosial untuk mengikuti pengumuman menarik, hadiah dan banyak lagi.

iOS – https://apps.apple.com/us/app/boost-defi/id1559560723
Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boosttradingteam.boosttrading team

boostSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments