Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Cara Crypto Seperti Pakar
 Iklan

Mari kita hadapi. Industri cryptocurrency adalah rumit. Mulai dari jumlah mata wang kripto yang banyak hingga ke tahap pengembangan, sejumlah besar gembar-gembur, dan maklumat yang terlalu banyak, sukar untuk mengatasi kabut untuk mengatasi industri ini. Tetapi mereka yang berada dalam industri yang penuh dengan peluang – yang sukar didapati dalam jumlah yang banyak di tempat lain. Oleh itu, kami melihat bagaimana anda dapat mengesan kemajuan dan kripto anda dengan pantas seperti yang profesional dalam masa yang singkat.


Gunakan Dompet Berkemampuan Perkakasan

Kesopanan gambar: Dompet Syiling

Seperti yang anda ada mungkin sedar, kebanyakan cryptocurrency telah mengalami apa yang hanya dapat digambarkan sebagai pertumbuhan meteor dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dengan purata cryptocurrency memperoleh hampir 1,000% pada tahun lalu sahaja. Bagi mereka yang menggunakan dan bertransaksi dengan mata wang kripto secara berkala, ini pasti merupakan acara yang dialu-alukan – tetapi banyak pelabur mendapati diri mereka berjuang untuk mengimbangi agar dana mereka dapat diakses dan cair, dengan tetap selamat. Bagaimanapun, dengan banyak peluang, tetapi penipuan juga berlaku, penting untuk memastikan dana anda dilindungi.

Sekarang, boleh dikatakan cara yang paling berkesan untuk melakukan ini adalah dengan menggunakan dompet cryptocurrency yang dipanggil perkakasan. Tidak seperti dompet perkakasan biasa sahaja – yang boleh membebankan dan tidak cekap – dompet perkakasan mendapat manfaat dari yang terbaik dari kedua-dua dunia, dengan kebolehgunaan dan keselamatan dijumpai dalam ukuran yang sama.

Dompet Syiling multi- dompet cryptocurrency aset yang terdapat di platform mudah alih dan desktop, kini merupakan salah satu kaedah yang paling popular untuk mendapat keuntungan dari keselamatan kelas perkakasan tanpa berkompromi dengan kemudahan penggunaan kerana ia mempunyai sokongan untuk tongkat keselamatan Yubikey yang mesra bajet. Dalam industri di mana kepantasan dan keselamatan sangat penting, anda mungkin sukar untuk mencari ikan paus pakar kripto yang tidak menyimpan sekurang-kurangnya sebahagian besar portfolio mereka dengan selamat di bawah kunci dan kunci penyelesaian dompet perkakasan.

Leverage Decentralized Finance

Decentralized Finance, atau DeFi secara ringkas, adalah katalog platform dan protokol kewangan yang pesat muncul yang dibina di atas blockchain. Pada tahun lalu, ini telah menggegarkan dunia crypto, kerana kelebihan yang mereka berikan kepada pengguna dan kemampuan unik dari beberapa platform. Pada masa kini, hampir sepuluh peratus pengguna cryptocurrency telah berinteraksi dengan sekurang-kurangnya satu platform DeFi, dan jumlah yang berinteraksi dengan DeFi setiap hari berkembang pesat – terutamanya di antara pengguna nilai kripto yang bernilai tinggi dan berpengalaman.

Sebabnya di sebalik populariti ini banyak, tetapi kebanyakannya berpunca dari kemungkinan keuntungan dari beberapa platform ini, atau kecekapan sederhana berbanding dengan penyelesaian kewangan tradisional. Pada masa ini, sebilangan besar platform DeFi menawarkan cara untuk memanfaatkan potensi aset terbiar yang belum dimanfaatkan untuk memperoleh keuntungan atau membuka keuntungan lain. Sebagai contoh, banyak pertukaran yang terdesentralisasi membolehkan pengguna bertindak sebagai penyedia kecairan untuk memperoleh sebahagian daripada yuran transaksi; platform pinjaman terbuka membolehkan pengguna mengisi pinjaman terlindung untuk memperoleh hasil yang (relatif) selamat, dan platform perlombongan mudah tunai membolehkan pengguna melombong token baru tanpa membayar apa-apa – untuk menamakan beberapa peluang DeFi yang berpotensi.

Pakar sibuk memanfaatkan ini platform untuk faedah mereka, mengapa anda tidak boleh? Pastikan anda melakukan usaha wajar terlebih dahulu, kerana tidak semua platform DeFi mempunyai reputasi baik.

Bagaimana Crypto Perdagangan yang Sejahtera

Kesopanan gambar: Binance Academy

Sekarang, kemungkinan anda ' anda telah berusaha untuk berdagang, dan ia tidak berakhir dengan baik. Paling tidak, begitulah ceritanya sekitar 95% peniaga cryptocurrency yang akhirnya kehilangan lebih banyak daripada yang mereka mulakan. Tetapi walaupun benar bahawa sebilangan besar pedagang cryptocurrency bernasib baik, penting untuk mengakui bahawa 5% dapat menghasilkan keuntungan yang luar biasa – tetapi hanya jika mereka dapat melakukan apa yang tidak dapat dilakukan oleh 95% orang.

Walaupun mungkin kelihatan jelas, perbezaan utama antara peniaga yang berjaya dan yang tidak berjaya biasanya mempunyai dua perkara; yang pertama adalah pemahaman mengenai cryptocurrency market trend mereka, dan struktur umum; dan yang kedua adalah pengetahuan tentang pelbagai pasaran yang ada dan faedahnya masing-masing.

Sayangnya, sebahagian besar peniaga runcit melonjak ke pasaran tanpa ada – itulah sebabnya kebanyakan berakhir dengan warna merah. Tetapi tidak semestinya seperti ini. Dengan meluangkan masa untuk mempelajari pilihan anda dari niaga hadapan anda, dan leverage anda dari margin anda, anda dapat mengelakkan beberapa perangkap biasa yang dibuat oleh peniaga lain, dan berpotensi menyertai 5% yang menjadikannya perdagangan besar.

Terdapat sejumlah platform untuk membantu anda mencari jalan keluar sebelum anda menyelam, termasuk NewsCrypto dan Binance Academy – kedua-duanya menyediakan pelbagai tutorial percuma untuk membuat anda dalam perjalanan. [19659018] Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments