Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Coinbase Bergabung dengan Aset Regal untuk Menawarkan IRA Crypto Diinsuranskan


Aset Regal, sebuah syarikat pelaburan alternatif, bekerjasama dengan Trust Kingdom kustodian dan pertukaran crypto Coinbase untuk membangun dan menyediakan Bitcoin dan cryptocurrency account persaraan individu yang diinsuranskan sepenuhnya di Amerika Syarikat


Coinbase Langkah-langkah Ke IRA Crypto

Bitcoin dan crypto IRA bukan sesuatu yang baru di Amerika Syarikat, tetapi trio ingin mengambil instrumen kewangan ini ke tahap yang baru. Akaun IRA crypto baru akan membolehkan pelabur mengakses rangkaian aset crypto yang paling luas secara langsung melalui Coinbase.

Selain itu, Regal Assets mendakwa bahawa pengguna akan menikmati bayaran yang rendah dan akan dilindungi oleh polisi insurans. Secara khusus, perlindungan insurans untuk akaun IRA Bitcoin bernilai agregat $ 200 juta.

Pengguna akan dapat memilih bukan sahaja dari tawaran kripto biasa seperti Bitcoin, Ethereum, Ripple, dan Litecoin, tetapi juga dari generasi akan datang dan banyak lagi token eksotik, termasuk EOS, Tezos, Zilliqa, Chainlink, Maker, Token Perhatian Asas, dan banyak lagi. Secara keseluruhan, Regal Aset akan menyokong 30 token yang berbeza. Ini adalah kali pertama Coinbase telah melangkah ke ruang IRA dan menandakan penambahan baru yang menjanjikan ke arah masa hadapan syarikat crypto yang terkemuka.

CEO Aset Regal Tyler Gallagher berkomentar:

Pelanggan membuat keputusan sendiri apabila ia datang kepada digital Pilihan dan peruntukan aset, tetapi mempunyai pilihan panduan dengan menghubungkan dengan pengurus akun mereka yang berdedikasi.

Perusahaan melancarkan rekening Bitcoin dan crypto pertama IRA pada tahun 2017. Pelancaran itu datang tidak lama setelah menerima lisensi perdagangan crypto dari pemerintah AS . Aset Regal telah menjadi pesaing langsung Bitcoin IRA .

Menariknya, Bitcoin IRA hanya memenangi pertarungan undang-undang terhadap Kingdom Trust, rakan kongsi aset Regal Assets

Peraturan Hakim AS Terhadap Kerajaan Amanah

Kingdom Trust bertindak sebagai penjaga kepada Bitcoin IRA. Walau bagaimanapun, yang terakhir mengupah BitGo sebaliknya dan memindahkan akaun crypto IRAnya di sana. Kerajaan mendakwa bahawa IRA Bitcoin menggunakan amalan menipu semasa pemindahan akaun. Hasilnya, ia memutuskan untuk menghalang akses pelanggan ke data mereka sendiri di laman web Bitcoin IRA.

Selepas pertempuran undang-undang sengit, Bitcoin IRA mengumumkan awal hari ini bahawa ia memenangi kes itu. Seorang hakim persekutuan di Mahkamah Daerah South Dakota menghendaki Kerajaan Amanah untuk memulihkan sepenuhnya akses data kepada semua pelanggan IRA Bitcoin yang terjejas.

Adakah anda fikir kriptografi adalah sangat sesuai untuk akaun IRA? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of