Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Coinbase Menganggap Pencipta Bitcoin Risiko Untuk Perniagaan, Inilah Sebabnya
 Iklan

Platform pertukaran Bitcoin (BTC) yang popular Coinbase telah mengemukakan untuk disiarkan pada minggu ini. Dalam pemfailan syarikat itu kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS, telah dinyatakan bahawa gergasi yang berpangkalan di San Francisco menganggap kemunculan semula dari pencipta koin Satoshi Nakamoto merupakan risiko serius bagi perniagaannya. Inilah sebabnya mengapa pertukaran crypto sangat takut terhadap individu atau kumpulan misteri di sebalik nama samaran.

Coinbase Fears A Comeback By Satoshi Nakamoto

Coinbase telah lama menjadi peneraju pasaran di ruang cryptocurrency, yang menawarkan salah satu aplikasi yang paling banyak dimuat turun dan boleh diakses untuk telefon pintar iPhone dan Android Apple. Platform berpusat institusi, Coinbase Pro, telah menjadi tumpuan pemain utama, khabar angin bermula dari Tesla, Square, dan banyak lagi.

Momentum keseluruhan syarikat digabungkan dengan trend cryptocurrency meningkat dengan begitu pantas memaksa jenama itu untuk mengemukakan untuk disiarkan di media minggu ini setelah lama dikhabarkan. Dalam prospektus yang disampaikan kepada SEC, Coinbase menganggap Satoshi Nakamoto sebagai risiko perniagaan yang berpotensi antara contoh lain.

BACAAN BERKAITAN | BITCOIN TIDAK MENCAPAI TAHAP MANIA, TETAPI METRIK INI

Risiko lain termasuk peretasan, pengkomputeran kuantum dan isu lain yang akan mempengaruhi umum kesihatan pasaran, yang menurut Coinbase perniagaannya terikat. Tetapi mengapa Coinbase, menurut pemfailan SEC, sangat marah tentang "pengenalan Satoshi Nakamoto, orang atau nama samaran yang mengembangkan Bitcoin?"

Jawapannya ada dalam duit syiling itu sendiri.

 bitcoin satoshi nakamoto coinbase "width =" 980 "height =" 477

 SATOSHI NAKAMOTO BOLEH MENJADI KERJA LEBIH DARI $ 50B PADA HARGA BTC SEMASA | SUMBER:  BTCUSD ON TRADINGVIEW.COM 

Dompet Pembuat Bitcoin Mengandungi 1M BTC: Apa Yang Berarti Untuk Crypto

Satoshi Nakamoto dikatakan sebagai pemilik dompet yang mengandungi lebih daripada 1 juta dalam BTC, jumlah yang besar sebahagian daripada aset yang sukar dikod dan terhad. Pada harga Bitcoin semasa, Nakamoto akan berada dalam kedudukan dua puluh lima bilionair teratas mengikut senarai masa nyata Forbes yang terkaya di dunia .

Namun tidak ada yang tahu pasti siapa orang atau orang itu mungkin atau jika suatu hari mereka kembali menjual duit syiling mereka. Sebagai pencipta aset, mereka kemungkinan tidak akan berniat untuk mengganggu rangkaian atau integriti pasaran itu sendiri, dan tidak akan melakukan perkara yang berbahaya dengan sengaja. Walau bagaimanapun, ketidakpastian adalah komponen utama FUD, dan hampir menyebabkan kegelisahan seperti ketakutan atau keraguan.

BACAAN BERKAITAN | KEKUATAN TREND BITCOIN LEBIH KUAT DARI 2017, HANYA HANYA BERMULA

Tidak mengetahui apa yang akan berlaku dalam senario "bagaimana jika" boleh menyebabkan penjualan aset spekulatif itu atau tidak. , itulah sebabnya mengapa Coinbase menarik perhatian terhadap risiko perniagaan.

Hingga hari ini, tidak ada yang pasti siapa Satoshi Nakamoto, apakah itu kumpulan atau individu, atau jika mereka masih hidup hari ini.

 GAMBAR DARI FOTO DEPOSIT, CARTA DARI TRADINGVIEW.COM Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments