Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Craig Wright enggan berkongsi Dokumen Utama di Mahkamah


Setiap minggu lagi kita menyaksikan sentuhan baru dalam kekejaman mahkamah mahkamah yang lama iaitu Craig Wright vs Ira Kleiman. Dalam episod ini Craig mengatakan bahawa dia adalah 'kedua-duanya melaksanakan hak dan memenuhi kewajiban', dengan tidak berkongsi lebih dari 10,000 dokumen dengan mahkamah, dalam kes yang dibawa terhadapnya oleh harta pusaka Dave Kleiman. [19659002

Pengemaskinian terkini berikutan dari desakan Wright yang dahulunya bahawa dia tidak dapat memberikan dokumen yang diminta kerana kewujudan keistimewaan klien / peguam

. Ira Kleiman, saudara lelaki Dave, berpendapat bahawa sebuah syarikat yang dibubarkan tidak mempunyai keistimewaan sedemikian, dan sebahagian besar dokumen yang berkaitan dengan syarikat yang dibubarkan.

Namun, Wright kini berpendapat bahawa kedua-dua Florida (di mana kes itu didengar) Australia (di mana Wright berasal) undang-undang "memegang bahawa keistimewaan korporat tidak dipadamkan apabila pembubaran syarikat."

Adakah Craig Wright Dalam Kawalan?

Satu lagi hujah Kleiman ialah Wright tidak lama di dalam kumpulan kawalan 'korporat, dan oleh itu tidak dapat menuntut keistimewaan bagi pihak mereka. Tetapi sekali lagi, Wright menyatakan bahawa undang-undang Florida mengatakan "seseorang tidak perlu berada dalam kumpulan kawalan untuk menegaskan keistimewaan bagi pihak syarikat yang dibubarkan."

 tuntutan craig wright

menegaskan bahawa, di bawah undang-undang Australia, dia masih dihubungkan dengan syarikat-syarikat melalui kewajibannya untuk memelihara rekod mereka. Ini memberi dia kuasa untuk menuntut keistimewaan rekod-rekod itu bagi pihak syarikat, katanya.

Oleh itu, menghasilkan dokumen itu memerlukan Wright untuk memecahkan undang-undang Australia, meletakkannya dalam kedudukan yang 'tidak dapat dipertahankan'.

Atau Kleiman yang lain

Kleiman sebelum ini menuduh Wright mempunyai dua piawai, menggunakan syarikat-syarikat yang tidak berfungsi sebagai kedua-dua pedang (ketika menegaskan keistimewaan) dan perisai ("mengabaikan apa-apa kawalan ke atas syarikat-syarikat itu apabila ia sesuai dengan kepentingannya").

Ia juga menarik untuk diperhatikan bahawa Wright sangat melindungi dokumen-dokumen tertentu ini, tetapi telah sengaja spammed plaintif dengan lebih 20,000 dokumen tidak dilabel hanya beberapa hari sebelum tarikh akhir penemuan.

Craig Wright Harus Drop Akta

Ini adalah kemas kini terbaru untuk kes yang telah mengambil begitu banyak kelainan dan bertukar sepanjang tahun lepas yang ia mungkin tidak dapat lagi pelik. Kecuali …

Wright, tentu saja, tidak perlu menumpukan masa untuk urusan undang-undang jika dia tidak memilih untuk 'keluar' dirinya sebagai Satoshi Nakamoto.

Malah, t untuk kejayaannya dalam kes McCormack yang menyerangnya sebenarnya adalah Satoshi Nakamoto, maka kebanyakan masalah undang-undangnya akan hilang jika dia hanya menurunkan perbuatan itu sekarang. Walaupun, dia juga mampu melepaskan diri dari kes McCormack, yang dia mulakan, dan menjalani hidup sebagai seorang lelaki percuma lagi.

Hanya sesuatu yang perlu diingat.

Apa yang anda buat daripada yang terbaru Kemas kini tuntutan Craig Wright? Tambah pemikiran anda di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of