Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Crypto Exchange Gemini Meningkatkan Pengembangan Eropah dengan Sewa Baru


Pertukaran crypto yang berpangkalan di New York Gemini Eropah sayap Gemini Europe, LLC. telah mengambil alih Julian Sawyer sebagai Pengarah Urusan bagi UK dan Eropah. Gemini, salah satu daripada perniagaan perdagangan cryptocurrency terkemuka dan platform penjaga cacing, mengetatkan kepentingan pedagang Eropah yang semakin meningkat untuk pelaburan berasaskan crypto.


Pertumbuhan Promosi Eropah dalam Kepentingan Dagangan Crypto

Sawyer akan membina Gemini untuk pasaran Eropah, termasuk kehadiran fizikal pertukaran. Dia akan berpusat di London, dan melaporkan terus kepada Presiden Gemini Cameron Winklevoss.

Sebelum menyertai Gemini, Sawyer bekerja dengan Starling Bank inovatif, perkhidmatan perbankan mudah alih dengan akaun Eropah dan perkhidmatan tambahan melalui Pejabat Pos. Sawyer telah mengetuai Starling Bank melalui tempoh pertumbuhan pesat, membawa pengalaman yang relevan melalui pengembangan awal perniagaan yang inovatif.

Kesatuan Eropah, dan UK sebagai pusat kewangan, telah menjadi sarang bunga kripto. Berdasarkan peraturan antarabangsa, pedagang mempunyai akses mudah ke bursa fiat. Walaupun syarikat-syarikat crypto tempatan menawarkan pelbagai produk berasaskan crypto, mereka bergantung pada iklim peraturan yang ketat, tetapi juga pengawalseliaan yang telus.

"Eropah adalah tempat kelahiran pasaran kewangan moden dan United Kingdom (UK) menjadi modal kewangan global inovasi selama beratus-ratus tahun, "kata Tyler Winklevoss, Ketua Pegawai Eksekutif Gemini.

" Gemini perlu berada di sini dan pengetahuan mendalam dan kepakaran Julian dalam bidang-bidang ini membuatnya sesuai untuk memimpin pengembangan Gemini ke kawasan perintis dunia ini. "

Gemini Mematuhi Kepatuhan dengan Peraturan Serantau Serantau

Pertukaran Gemini berfungsi untuk membawa perintah kepada sektor crypto dan merupakan salah satu daripada beberapa pemilik Baru Lesen perniagaan York. Perkhidmatan Gemini juga boleh didapati di Kanada, Hong Kong, Singapura, Korea Selatan, United Kingdom, dan Australia.

EU mengiktiraf syiling crypto sebagai aset, walaupun bukan sebagai wang. Walaupun kebimbangan mengenai " stabilcoins ", terutamanya Facebook Libra, setakat ini, Bank Pusat Eropah tidak memecah projek aset digital, dan bank-bank perdagangan paling banyak berkhidmat untuk pertukaran dan pembrokeran.

Gemini, Walau bagaimanapun, adalah berhati-hati mengenai stabilcoins juga. Gemini USD (GUSD) nampaknya sedang dalam perjalanan keluar, dengan bekalan berkurangan dengan cepat hingga melebihi 4 juta syiling. GUSD nampaknya telah dihapuskan, tidak seperti stabilcoins lain yang berkembang dan berkembang jumlahnya.

Walau bagaimanapun, pasukan itu berkembang kepada kira-kira 200 pekerja antarabangsa, menjejaki bakat eksekutif dari pelbagai industri. Dalam tempoh 18 bulan yang lalu sahaja, Gemini telah menaiki Noah Perlman, Ketua Pegawai Pematuhan, David Damato sebagai Ketua Pegawai Keselamatan, Sydney Schaub sebagai Penasihat Am, Jeanine Hightower-Sellitto sebagai Pengarah Urusan, Operasi dan Robert Cornish sebagai Ketua Pegawai Teknologi [19659004] Apa pendapat anda tentang pengembangan Gemini ke EU? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of