Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Cryptocurrency Tunai Bitcoin "Tidak Tampak Sihat" Selepas Separuh April: Penganalisis


Hanya lebih dari sebulan sebelum ganjaran sekatan Bitcoin (BTC) berkurang pada 11 Mei, Bitcoin Cash (BCH) cryptocurrency bercabang mengalami separuh pertama.

Tidak seperti pengurangan ganjaran blok BTC, itu bukan masalah kenaikan harga untuk altcoin – yang telah mengalami kerugian mendasar yang besar sejak peristiwa 8 April, telah dijumpai oleh seorang penganalisis terkemuka.

Bitcoin Cash Mempunyai Asas yang Buruk Setelah Separuh Masa: ARK Invest

Rangkaian Bitcoin Cash yang mendasari telah kuat meletup selepas separuh bulan April, Yassine Elmandjra, seorang penganalisis cryptoasset di ARK Invest berkongsi pada 23 Mei. BCH telah mengalami pukulan kuat sehingga penganalisis berpendapat bahawa dia benar-benar "terkejut kami belum melihat serangan berskala besar."

Tiga faktor utama menyokong pernyataannya: Kadar hash Bitcoin Cash turun 30% dari separuh , throughput ekonomi berada pada tahap terendah sepanjang masa, dan harganya kurang dari $ 10,000 sejam untuk menyerang blockchain.

Metrik dalam rantai seperti kadar hash dan yuran tidak sepenuhnya berkaitan dengan harga cryptocurrency. Namun kenyataan bahawa begitu sedikit urus niaga yang berlaku di Bitcoin Cash menunjukkan bahawa terdapat pasaran yang lebih luas daripada menggunakan BCH, harga yang berpotensi mengancam.

Semua Altcoin Sedia Berprestasi

Kedudukan Bitcoin Cash sebagai altcoin adalah unik kerana ia hanya menyaksikan sekumpulan ganjaran. Namun, itu tidak boleh dikatakan BCH adalah satu-satunya altcoin yang bersedia untuk mengatasi pasaran cryptocurrency yang lebih luas.

Berdasarkan laporan sebelumnya dari Bitcoinist Josh Olszewicz – seorang peniaga dan penganalisis crypto terkemuka di Brave New Coin – memerhatikan pada 15 Mei bahawa carta dominasi Bitcoin telah mencetak tanda lembaran buku teks: salib emas.

Investopedia menggambarkan salib emas seperti ketika "rata-rata bergerak jangka pendek yang relatif melintasi pergerakan jangka panjang rata-rata, "dan sering diikuti dengan" penembusan kenaikan harga. "

 Carta dari Josh Olszewicz (@CarpeNoctum di Twitter), seorang penganalisis crypto di Brave New Coin. Chart adalah dominasi Bitcoin yang mencetak Carta

dari Josh Olszewicz (@CarpeNoctum di Twitter), seorang penganalisis crypto di Brave New Coin. Carta adalah dominasi Bitcoin yang mencetak formasi "salib emas".

Dalam kes ini, purata bergerak sederhana 50 hari melintasi melebihi purata bergerak sederhana penguasaan BTC 200 hari – peratusan pasaran cryptocurrency yang terdiri daripada Bitcoin.

Kejadian sebelumnya yang berlaku, seperti yang dapat dilihat dalam carta di atas, telah mendahului kemerosotan kuat di altcoin terhadap Bitcoin.

Pandangan hangat Olszewicz mengenai altcoin disuarakan oleh penganalisis teknikal utama dalam penyelidikan crypto syarikat Blockfyre,

“ETH menuju ke tahap yang tidak dilihat sejak 2016. Dagangan LTC di bawah harga 2014-2016. XRP menuju ke tahap dari 2014, 2016, dan 2017. Pasaran alt sepertinya akan dapat memanfaatkan segera. Nampaknya yang terburuk masih belum ada tetapi selepas itu harus memberikan peluang besar, ”penganalisis yang sama menambahkan dalam komen yang lebih baru yang menyatakan bahawa tinjauan jangka pendek untuk cryptocurrency bukan BTC adalah menurun.

 Bitcoin carta dominasi

Carta dari @ pentosh1, penganalisis teknikal utama di firma penyelidikan crypto Blockfyre. Carta menggambarkan pandangan mengerikan dominasi Bitcoin.

 Gambar Pilihan dari Shutterstock 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of