Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Dagangan OKEx Lebih $ 2.4Bn dalam Derivatif Crypto dalam 24 Jam, Teratas BitMEX


OKEx hanya memukul rekod dalam dagangan derivatif crypto, mengetuk BitMEX dari tempat teratas.


Mengubah Perkara Sekitar

OKEx berakhir tahun lepas di tengah-tengah banjir kritikan daripada pedagang marah. Bukan sahaja pertukaran berasaskan Asia-berpaling-Malta yang dipanggil untuk manipulasi pasaran ketika memaksa penyelesaian awal BCH futures tanpa peringatan, tepat sebelum garpu, tetapi juga memalsukan jumlah dagangan . Walau bagaimanapun, pertukaran aset digital terkemuka yang memberitahu pedagang "tidak apa-apa untuk menjadi berani" telah meletakkan semua yang di belakangnya – dan usaha gigihnya untuk mengalahkan BitMEX pada permainannya sendiri kelihatan berbuah.

Mengikut pelepasan media, syarikat itu hanya mencatatkan jumlah dagangan 24 jam dagangan pada derivatif crypto. OKEx mencuri dagangan lebih banyak daripada BitMEX atau mana-mana bursa niaga hadapan lain, "mendahului industri secara global" semasa berdagang $ 2.4 bilion dalam satu hari.

Sekiranya anda tertanya-tanya di mana angka-angka itu datang, syarikat itu memperkukuh ini "mengikut data rasmi."

 OKEx

Siapa yang Menjual di OKEx? jika OKEx akan melihat penarikan beramai-ramai peniaga dari platformnya. Sekarang, ia kelihatan telah mengubah keadaan. Pengenalan produk terkini swap kekal seolah-olah telah menjadi peniaga dengan peniaga niaga hadapan, di antaranya kira-kira 56 peratus dalam BTC.

Ini, kata mereka, mencerminkan keyakinan keseluruhan pasaran bahawa yang terburuk dalam keadaan penurunan harga telah berakhir. Ketua Operasi Andy Cheung yang berminat:

Adalah menggalakkan bahawa pedagang positif dan berpikiran terbuka untuk masa depan cryptocurrency. Ini benar-benar menguatkan iman kita untuk terus maju.

Beliau juga memberi jaminan pedagang bahawa platform itu akan terus berinovasi dan berusaha mewujudkan persekitaran yang lebih mesra "trader-friendly".

Menyumbang kepada jumlah itu, swap kekal OKEx mencatatkan jumlah dagangan sebanyak $ 53 bilion. Ia kini mempunyai sembilan jenis kontrak yang berbeza untuk perdagangan – termasuk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), dan EOS dengan 100x leverage, dan Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin SV (BSV), Litecoin (LTC ), dan XRP dengan leverage 40x.

Adakah anda fikir OKEx benar-benar mendahului BitMEX? Marilah kita tahu pemikiran anda di dalam komen di bawah!


Imej ihsan Shutterstock.Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of