Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Digitex Futures Menambah Integrasi Rantai Rantai Untuk Ketepatan Data Harga Yang Tidak Tertandingi


Digitex Futures telah mendedahkan perkongsian baru dengan Chainlink yang melihat platform perdagangan niaga hadapan cryptocurrency sepenuhnya mengintegrasikan Kontrak Rujukan Harga terdesentralisasi Chainlink dalam usaha untuk menyediakan data harga yang paling konsisten dan tepat tanpa turun naik.


Chainlink Untuk Menyediakan Digitex Futures Dengan Data Harga Tamperproof

Pertama untuk platform niaga hadapan crypto, oracle terdesentralisasi sedang dilaksanakan untuk meningkatkan keselamatan platform dan melindungi dana pengguna dari kerentanan yang berkaitan dengan pertukaran spot yang menguatkan indeks harga setiap platform.

Sebilangan besar platform perdagangan niaga hadapan bergantung pada indeks harga agregat untuk setiap aset berdasarkan pelbagai harga pertukaran tempat yang dipercayai untuk memberikan data yang tepat kepada pelanggan. Cabarannya di sini ialah pertukaran tempat ini dapat mengalami gangguan, penyimpangan, manipulasi dari pemain yang lebih besar, atau kemalangan kilat yang dapat mempengaruhi harga indeks.

Dengan memanfaatkan oracle terdesentralisasi dan memanfaatkan Chainlink yang sangat dipercayai Kontrak Rujukan Harga sebagai penanda harga, pengguna Digitex Futures pasti mereka mendapat data yang paling dipercayai dan terkini dengan ketelusan penuh. Ini juga mencegah masalah dengan slippage, dan menghilangkan kemungkinan kemalangan kilat dan atau manipulasi data.

Integrasi Penuh yang Diharapkan Dengan Pelancaran Musim Panas Platform Dagangan

Kerjasama ini adalah sebahagian daripada misi Digitex Futures untuk "membina yang sangat selamat platform yang melindungi dana pengguna. " Penggabungan Kontrak Rujukan Harga Chainlink yang dikatakan syarikat itu adalah sebahagian daripada "peta jalan pembangunan yang lebih luas."

"Menggunakan data harga Chainlink membolehkan kami memberikan jaminan keselamatan dan prestasi yang lebih kuat kepada pengguna kami, melanjutkan visi kami untuk merevolusikan perdagangan niaga hadapan , ”Jelas CEO dan pengasas Digitex Futures, Adam Todd.

Digitex Futures adalah platform perdagangan niaga hadapan tanpa bayaran yang dinanti-nantikan oleh token DGTX. Walaupun DFE Mainnet masih ditutup untuk umum, dengan hanya lebih dari 200 pengguna yang kini berdagang di platform, pertukaran tersebut telah mencapai nilai nominal $ 77 juta dalam jumlah dalam periode 24 jam hari ini. Syarikat itu menjangkakan akan menaikkan 10,000 pengguna pada bulan Juni mendatang, dalam onboarding bertahap yang terus berlanjutan.

Ketua Pegawai Eksekutif Adam Todd menyatakan bahawa dia sangat suka menggunakan sekumpulan pengguna kecil dengan cara penyebaran ini, kerana ia sangat membantu menyesuaikan pertukaran, jadi setiap kumpulan peniaga baru mempunyai pengalaman yang lebih baik daripada kumpulan sebelumnya.

syarikat menjangkakan jangkar harga BTC / USD akan disatukan sepenuhnya pada masa pertukaran Digitex Futures dilancarkan sepenuhnya kepada umum pada musim panas ini. Kemudian, kerana semakin banyak produk perdagangan ditambah Digitex akan terus menggunakan suapan tambahan yang disediakan oleh Kontrak Rujukan Harga Chainlink untuk memberikan tahap pengalaman pengguna yang sama di seluruh bidang.


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini tidak bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.
Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of