Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Dipaku ia? Carta Cryptocurrency Tepat Mengikuti Panggilan 'Bawah' Oleh Mike Novogratz


Pelabur Serial dan Bull Bitcoin Mike Novogratz dengan sempurna memanggil "bawah" dalam cryptocurrency, data mendedahkan bahawa pasaran menaik ke atas 14 September.


Novogratz: September 12 Adakah 'Rendah' ​​

Sebagai Bitcoinist [PadahariKhamisindekspasarancryptocurrencymencecah80peratusberbandingparastertinggisepanjangmingguinimengatasiimplotanledakandotcompadaawaltahun2000untukpertamakalinya

Pada masa itu, Novogratz menayangkan carta Index Galaxy Crypto Bloomberg, mencatatkan paras semasa mencerminkan orang-orang di mana pendakian ke puncak-puncak sepanjang masa yang dilihat pada Disember bermula pada 2017.

"Saya fikir kami meletakkan rendah hari ini," katanya mengulas di Twitter.

[The BGCI] mencecah paras tertinggi akhir tahun lalu dan titik percepatan yang membawa kepada rali / gelembung besar-besaran … pasaran seperti menjejaki semula pelarian itu. [We] menelusuri seluruh gelembung.

Novogratz membuat ramalan harga harga seminggu selepas berita pecahnya Galaxy Digital bank pelaburan yang menyediakan pembiayaan $ $ 16 juta kepada syarikat perlombongan Kanada Hut 8, yang kini mengaku sebagai pengendali perlombongan awam yang terbesar di dunia.

Binance CEO Counters Buterin Forecast

Di tengah-tengah isyarat bercampur-campur mengenai bagaimana cryptocurrency akan berkembang dalam jangka pendek, angka-angka industri muncul semakin bertentangan apabila pasaran beruang 2018 akan berakhir

Di Twitter 11 September, Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng Zhao menyatakan pembangkangnya terhadap komen dari pengasas Ethereum Vitalik Buterin, yang mendakwa industri Blockchain tidak mempunyai ruang untuk pertumbuhan seribu peratus yang disaksikan tahun lepas.

"Saya masih tidak bersetuju dengan ini. Saya akan katakan 'crypto akan benar-benar berkembang 1000x dan lebih!' Dia berhujah.

Hanya mencapai cap pasaran USD akan mencecah hampir 1000x, (itu hanya satu mata wang dengan kes penggunaan yang sangat terhad), dan pasaran derivatif jauh lebih besar.

Buterin sejak menjelaskan Kenyataannya sendiri, mengekalkan pertumbuhan masih mungkin, tetapi tidak pada kadar yang dilihat sebelumnya. "Anda juga tidak boleh menggunakan saiz pasaran tradisional untuk mengukur potensi teknologi atau industri baru," kata Zhao.

Sekiranya anda menggunakan saiz pasaran teksi untuk menganggarkan potensi Uber, anda akan dimatikan dengan agak sedikit.

Apa pendapat anda mengenai analisis Mike Novogratz? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Imej ihsan Shutterstock, TwitterSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of