Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Dogecoin, Shiba Inu Menguasai Senarai Paling Dicari A.S. Pada bulan November


Syiling meme seperti Dogecoin dan Shiba Inu telah mendominasi carian pasaran sejak kebelakangan ini. Dengan rali Shiba Inu ke paras tertinggi sepanjang zaman, minat baharu terhadap syiling meme dan sejak itu, projek ini secara konsisten mengungguli hasil carian di media sosial dan juga Google. Yang paling terkini ialah metrik carian untuk bulan November yang menunjukkan minat terhadap syiling meme telah memuncak di Amerika Syarikat.

Ini bukanlah sesuatu yang mengejutkan memandangkan kejayaan kedua-dua altcoin ini pada bulan lalu. Projek yang bermula sebagai jenaka kini benar-benar bernilai berbilion-bilion dolar dan memberikan pulangan besar ke atas pelaburan dalam tempoh yang singkat. Apabila ini semakin popular, pelabur yang ingin tahu telah mencari syiling ini, sama ada untuk melihat prestasinya atau untuk memasuki pasaran.

Bacaan Berkaitan | Floki Inu Membalas Pihak Berkuasa Semasa Mereka Menyiasat Iklan yang Diletakkan Dalam Sistem Pengangkutan London

Shiba Inu, Dogecoin Menguasai Keputusan Carian

Hasil carian Google menunjukkan bahawa pertanyaan carian untuk Dogecoin dan Shiba Inu

didominasi901845 23 negeri di Amerika Syarikat. Altcoin ini telah mendapat begitu banyak populariti sehinggakan ia mengatasi mata wang kripto terkemuka seperti Bitcoin dan Ethereum dalam senarai yang paling banyak digoogle. Bandar seperti Florida, Illinois dan Michigan menyaksikan peningkatan ketara dalam carian untuk Doge dan SHIB selepas jutawan Elon Musk mengesahkan yang pertama.

Carta harga Dogecoin daripada TradingView.com

DOGE berdagang pada $0.22 | Sumber: DOGEUSD di TradingView.com

Negara ini mendahului senarai pertanyaan tertinggi untuk kedua-dua syiling meme apabila bilangannya meningkat dengan pantas dengan ledakan 2021. Carian sebulan melebihi 7 juta untuk Dogecoin, dengan Shiba Inu tidak jauh ketinggalan dalam hal ini. Angka ini telah mengatasi minat pada syiling seperti BTC dan ETH yang biasanya menerajui pasaran dalam hal ini.

Ini mungkin mata wang kripto tanpa sebarang utiliti tetapi menurut CEO Binance Changpeng Zhao, selagi orang menghargainya, maka mereka mempunyai nilai.

Meme Syiling Utama Media Sosial

Hasil carian Google bukanlah satu-satunya perkara yang syiling meme telah dikuasai baru-baru ini. Media sosial adalah satu lagi jalan yang telah diambil oleh Dogecoin dan Shiba Inu. Carian di media sosial telah banyak condong ke arah syiling meme ini dan ini telah terbukti dalam jumlah pengikut yang besar yang kedua-dua projek telah diperolehi dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Bacaan Berkaitan | Pegawai Bank Rizab Australia Mengatakan Kripto Bukan Ancaman Kepada Fiat, Menolak Dogecoin

Dogecoin kekal tinggi dalam senarai mata wang kripto paling banyak diikuti di Twitter, menduduki tempat ke-3 berikutan sebanyak 2.5 juta. BNB dan Bitcoin adalah satu-satunya projek dengan lebih ramai pengikut daripada Doge di platform.

Shiba Inu, projek yang jauh lebih muda, diletakkan di tempat ke-5 dengan lebih dua juta pengikut di Twitter. Kedua-dua projek diletakkan di hadapan kegemaran pelabur seperti Ethereum, Cardano, Solana dan SafeMoon.

Imej yang ditampilkan daripada Markets Insider, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments