Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Elon Musk Pertahankan Pemegang DOGE Binance, CZ Fires Back


Elon Musk telah mempertahankan pemegang DOGE di Twitter dengan memanggil situasi Binance Dogecoin sebagai "teduh." Ketua Pegawai Eksekutif Changpeng Zhao telah membalas dengan maklum balas.

Elon Musk Kata Situasi Binance DOGE Bunyi “Teduh”

Ketua Pegawai Eksekutif SpaceX baru-baru ini menyiarkan tweet bertanyakan Ketua Pegawai Eksekutif bursa crypto Changpeng Zhao berterusan dengan masalah Dogecoin platform. Musk berpendapat bahawa ia "kedengaran rendang."

Kira-kira seminggu yang lalu, dompet DOGE pada Binance telah diselamatkan dan 7 transaksi telah dihantar semula kepada 4 pengguna lama. Sejak itu, platform itu telah menggantung pengeluaran memecoin.

Kepada tweet Musk, Binance menjawab dengan "tidak, tidak teduh – hanya mengecewakan dan kami sedang mengusahakannya." Twitter firma itu juga memautkan urutan yang menerangkan masalah itu.

Menurut urutan tersebut, proses naik taraf baru-baru ini adalah di sebalik isu tersebut, dan hanya dompet Binance terjejas kerana cara ia disediakan.

Platform kini telah telah membina semula dompet sepenuhnya, dengan sokongan daripada rangkaian DOGE. Oleh sebab itu, firma itu menjangkakan kelewatan itu akan berlangsung "seminggu lagi atau lebih."

Elon Musk membalas jawapan platform dengan "Pemegang Doge yang menggunakan Binance harus dilindungi daripada ralat yang bukan kesalahan mereka. .”

Ketua Pegawai Eksekutif syarikat itu tidak lama kemudian memasuki perbualan. CZ berkata:

Elon, kami agak pasti ia adalah masalah dengan dompet terbaharu. Kami sedang berkomunikasi dengan devs. Mohon maaf atas sebarang kesulitan yang mungkin menyebabkan anda.

Dalam tweet yang sama, CZ menambah "apa yang berlaku di sini?", memautkan kepada artikel membincangkan tentang gangguan perisian Tesla yang memaksa syarikat kereta elektrik itu menarik balik hampir 12k kenderaan. .

Bacaan Bersambung Dogecoin, Shiba Inu Menguasai Senarai Paling Dicari AS Pada November

Musk kemudian menjawab “Saya tidak menggunakan Binance (cuba pada satu ketika, tetapi pendaftaran terlalu banyak untuk melompat melalui), jadi tiada kesulitan kepada saya secara peribadi.” Dia menambah "hanya membangkitkan isu ini bagi pihak pemegang Doge yang lain."

CZ membalas dengan "menghargainya." Selain itu, Ketua Pegawai Eksekutif itu mengakui bahawa dia "terlalu bertindak balas kerana perkataan "rendang". CZ mengesyorkan Musk untuk mencuba Binance.US.

“Ssehingga proses pendaftaran yang membosankan, tetapi dapatkan Doge. Kami sedang bekerjasama dengan pasukan mereka untuk menyelesaikan isu ini secepat mungkin,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Binance.

Bacaan Berkaitan | Elon Musk Untuk Menjual 10% Stok Teslanya Untuk Membeli Bitcoin? Spekulasi Komuniti

Akhir sekali, Mesti menamatkan perbincangan dengan membalas dengan "kedengaran bagus." Pada masa ini, isu dengan pengeluaran Dogecoin masih belum dapat diselesaikan.

Harga Dogecoin

Pada masa penulisan, harga DOGE mengapung sekitar $0.22k, turun 5% dalam tempoh tujuh hari yang lalu. Di bawah ialah carta yang menunjukkan arah aliran dalam harga memecoin sepanjang lima hari yang lalu.

Carta Harga Dogecoin DOGE

Harga DOGE terus menurun pada masa lalu beberapa hari | Sumber: DOGEUSD di TradingView
Imej yang ditampilkan daripada Unspash.com, carta TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments