Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ethereum Berkemungkinan Menyasarkan $ 555 sebagai Tahap Utama Bulls Shatter  • Ethereum telah melonjak melepasi $ 500, dengan kenaikan berterusan ketika pelabur mula mengalirkan modal ke altcoin sementara BTC mendorong ke tahap tertinggi sepanjang masa
  • Momentum ini tidak menunjukkan tanda-tanda untuk melambat dalam masa terdekat
  • Sama ada atau tidak bukan bull boleh menutup harganya di atas tahap ini semasa penutupan harian malam ini akan memberikan beberapa gambaran mengenai prospek jangka pertengahannya
  • lonjakan ini telah menghasilkan arah angin bagi altcoin, dengan banyak mencatat keuntungan besar kerana sektor DeFi sekali lagi memimpin kenaikan harga
  • Satu peniaga kini menargetkan kenaikan 10% lagi kepada $ 550 dalam jangka masa terdekat untuk ETH

Ethereum dan seluruh pasaran crypto telah terperangkap dalam pergolakan momentum kenaikan yang kuat sepanjang beberapa hari dan minggu terakhir.

Tekanan penjualan yang dilihat sekitar $ 500 cukup kuat, dengan momentumnya melambatkan seketika ia melepasi tahap ini. Yang mengatakan, kekuatan Bitcoin sekarang mungkin menakutkan penjual, yang memungkinkan ETH mencatatkan jangka waktu yang tinggi di atas tahap ini.

Seorang peniaga kini menyedari bahawa pijakan kuat di rantau harga ini dapat membantu memimpinnya hingga $ 555 dalam jangka masa terdekat.

Ethereum Menunjukkan Tanda-tanda Kekuatan Sebagai Bulls Shatter $ 500

Pada masa penulisan, Ethereum diperdagangkan hanya lebih dari 7% pada harga semasa $ 504 . Ini menandakan penembusan besar dari paras terendah $ 440 baru-baru ini awal minggu ini ketika seluruh pasaran menghadapi aksi jual yang kuat.

Sejak saat ini, pasaran telah terperangkap dalam aliran menaik yang kuat yang memungkinkannya melihat momentum besar.

Di mana trend pasaran agregat dalam jangka masa terdekat pasti akan bergantung terutamanya pada Bitcoin, dan kekuatannya sekarang ketika melonjak ke arah $ 19,000 adalah tanda yang sangat positif untuk apa yang akan datang.

Tuntutan Pedagang ETH Sedia Meletup Ke Arah $ 555 Seterusnya

Sambil berkongsi pemikirannya mengenai pandangan teknikal Ethereum, seorang peniaga menjelaskan bahawa dia sedang memerhatikan langkah menuju $ 555 dalam jangka masa terdekat.

Ini akan menandakan hampir 10 % meningkat dari tahap harga semasa, yang wajar memandangkan kekuatan yang dilihat di seluruh pasaran pada masa ini.

"Masa untuk mengorbankan 1R saya kepada para dewa … itu jika ia tidak hanya putus rintangan betul h tegak. Penarikan balik yang cepat akan menjadi keindahan, "katanya.

 Ethereum

 Gambar Diberkati oleh Chase_NL. Sumber:  ETHUSD di TradingView. 

Beberapa hari akan datang akan memberikan pandangan yang signifikan mengenai trend jangka pendek pasaran agregat. Sekiranya ETH dapat mengekalkan kekuatannya dan mendorong lebih tinggi, ia dapat mengirim seluruh pasaran ke arah aliran menaik parabola yang lengkap.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of