Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ethereum Mendorong Tahap Rintangan Utama – dan Tidak Mungkin Menembusi


Sudah seminggu yang sukar bagi semua cryptocurrency, termasuk Ethereum. Pelabur pada awal minggu ini menjangkakan pasaran baru ini akan meningkat ke paras tertinggi baru tahun ini, tetapi perspektif mereka dengan cepat berubah apabila kebanyakan aset digital menjunam sebanyak 10% selama dua hari.

Pembuangan tersebut bertepatan dengan kebimbangan bahawa Satoshi Nakamoto – pengekod nama samaran di sebalik lelaran awal projek Bitcoin – menjual simpanan BTCnya. Dengan Nakamoto dipercayai menggunakan sejumlah besar Bitcoin bernilai miliaran, tidak mengejutkan bahawa pasaran jatuh dengan cepat.

Walaupun ada yang mengharapkan pemulihan pasaran crypto kerana mendedahkan bahawa Nakamoto kemungkinan besar tidak menjual Bitcoinnya para penganalisis mengatakan Ethereum bergerak menentang tahap rintangan yang penting, menyekat kenaikan.

Ethereum Masih Mempunyai Ketahanan Utama untuk Melintas

Pada hari itu, Ethereum meningkat 4%, melebihi kebanyakan cryptocurrency dalam 10 teratas, walaupun perhimpunan dijangka berhenti tidak lama lagi.

Seorang juruteknik pasaran kripto terkemuka baru-baru ini berkongsi carta di bawah, menunjukkan bahawa Ethereum kini sedang "mendekati rintangan berat dengan pembukaan mingguan dan bulanan terbuka." [19659002] Pembukaan mingguan – di mana ETH diperdagangkan pada awal hari Isnin – sekitar $ 207, sementara pembukaan bulanan – di mana ETH diperdagangkan pada awal Mei – hanya seharga $ 210. Cryptocurrency perlu menuntut semula tahap ini dengan tegas untuk mengesahkan kenaikan, juruteknik menulis merujuk kepada carta.

 Carta dari pedagang kripto

Carta Ethereum dari peniaga kripto "Byzantine General" ( @Byzgeneral di Twitter).

Malangnya, tidak mungkin menembusi rintangan ini.

Per laporan sebelumnya dari Bitcoinist, pertukaran cryptocurrency mengadakan (agregat) lebih banyak Ethereum daripada sebelumnya, dengan alamat yang dimiliki oleh platform seperti Bitfinex dan Binance memegang ~ 18,000,000 ETH.

Penganalisis data terkemuka menyatakan bahawa ini adalah tanda yang berpotensi menurun untuk cryptocurrency:

"Baki ETH pada dasarnya berada pada tahap tertinggi sepanjang masa, dan meningkat 132k ETH (~ 26 juta) sejak Hari Khamis Hitam … Tafsiran saya di sini adalah bahawa ia menaik untuk nilai btc / bearish, "kata penganalisis melalui untaian Twitter mengenai cryptocurrency yang bertukar dompet.

 D ata yang dikongsi oleh penganalisis crypto Ceteris Paribus (@ Ceterispar1bus di Twitter).

Data yang dikongsi oleh penganalisis crypto Ceteris Paribus (@ Ceterispar1bus di Twitter).

Pandangan bearish Ethereum dapat disokong oleh pedagang lain, yang berkongsi bahawa ETH ada dalam buku teks "corak pembetulan" yang dapat berakhir dengan perdagangan aset sekitar tahap $ 50.

Pedagang yang membuat panggilan ini meramalkan Bitcoin akan jatuh kepada $ 3.000 dan XRP akan jatuh ke $ 0.13 bulan sebelum mereka melakukannya tahun ini.

Jangan Meragui Pandangan Jangka Panjang [19659005] Walaupun prospek jangka pendek menurun, sebilangan penganalisis menegaskan bahawa tidak bijak untuk meragui pandangan jangka panjang ETH.

Ketua eksekutif Messari Ryan Selkis menjelaskan bahawa pengenalan kewangan terdesentralisasi (DeFi) ke dalam repertoir blockchain memberikan ETH "siling yang lebih tinggi" untuk bergerak dalam jangka panjang. "

Sama ada komen ini dibuat merujuk kepada prestasi Ethereum terhadap dolar AS atau terhadap Bitcoin tidak dapat dilihat.

 Imej Pilihan dari Shutterstock 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of